Photo Gallery

Έχασε τη μάχη για τη ζωή το υποσιτισμένο βρέφος

Έχασε τη μάχη για τη ζωή το υποσιτισμένο βρέφος από τη Λέρο

Έχασε τη μάχη για τη ζωή το μόλις 30 ημερών αγοράκι, που είχε μεταφερθεί από τη Λέρο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, με συμπτώματα ασιτίας.

Το βρέφος μπήκε στη Μονάδα με πολυοργανική ανεπάρκεια και ενώ παρουσίασε συμπτώματα σήψης.  Οι γιατροί από την αρχή ήταν επιφυλακτικοί για την εξέλιξη της κατάστασης. Έκαναν δε υπεράνθρωπες προσπάθειες να το κρατήσουν στη ζωή.

Εντέλει, το βρέφος υπέκυψε αργά το μεσημέρι.

 

Σκοτώθηκε 11χρονη

Έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, η 11χρονη που είχε τραυματιστεί σοβαρά, όταν, την ώρα που έκανε ποδήλατο, συγκρούστηκε με τουριστικό λεωφορείο, στην οδό Λαγκαδά. Το άτυχο κορίτσι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Γεννηματάς», όπου κατέληξε γύρω στις 5.35μμ. Ο 42χρονος οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη. Προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Α’ Τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την τροχαία το παιδί που επέβαινε σε ποδήλατο έκανε ελιγμούς μέσα στο δρόμο και παρασύρθηκε από τουριστικό λεωφορείο, την ώρα που εκείνο ξεκινούσε από στάση, όπου αποβιβάστηκαν από αυτό μαθητές.

 

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το