Τοπικά

Έρανος για να κηδευτεί 49χρονος από το Αλιβέρι

Τραγικές στιγμές περνά η οικογένεια από το Αλιβέρι που έχει επιδοθεί σε έρανο, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για να κηδεύσει 49χρονο πατέρα τεσσάρων παιδιών, η σορός του οποίου παραμένει σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου απεβίωσε.

Ο 49χρονος σκοτώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής σε τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη και η σωρός του παραμένει σε ψυγείο του Νοσοκομείου Γ. Παπανικολάου, καθώς η οικογένειά του αδυνατεί να πληρώσει τα έξοδα της κηδείας του.

Χθες αντιπροσωπεία του Συλλόγου Αθιγγάνων Αλιβερίου  με πρόεδρο τον κ. Παν. Μπάφα ζήτησε από το δήμο Βόλου να συνδράμει στα έξοδα της κηδείας και μέσω του αντιδημάρχου Ν. Ιωνίας Ι. Καουνά δόθηκε το ποσό των 200 ευρώ, ώστε να μεταφερθεί η σωρός στο Βόλο.

Όπως ανέφερε ο κ. Μπάφας, «εμείς καταφέραμε να συγκεντρώσουμε ένα ποσό 250 ευρώ για να πληρώσουμε τη μεταφορά της σωρού στο Βόλο και θα συνεχίσουμε τον έρανο για να συγκεντρώσουμε τα χρήματα».

Νεκρός είναι ο 49χρονος Αντώνης Ζαφειρόπουλος, που ήταν παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Την περασμένη Κυριακή είχε πάει στη Θεσσαλονίκη για να παραστεί στον αρραβώνα συγγενών του. Επιστρέφοντας όμως από το γλέντι των αρραβώνων, έπεσε με το αυτοκίνητό του στις μπαριέρες του δρόμου, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το