Πρώτο Θέμα (old), Τοπικά

Έκθεση κηπευτικών και λουλουδιών στο Λαύκο

Έκθεση κηπευτικών και λουλουδιών στο Λαύκο
Έκθεση κηπευτικών και λουλουδιών στο Λαύκο

Έκθεση κηπευτικών και λουλουδιών θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του Λαύκου την Κυριακή 21 Απριλίου από τις 10.30 π.μ έως τις 2.30 μ.μ.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να περιηγηθούν ανάμεσα σε φυτά, θάμνους και δέντρα, λαχανικά, σπόρους, βότανα και κεραμικές γλάστρες για τις ανοιξιάτικες κηπευτικές εργασίες, καθώς και σε ντόπιες μαρμελάδες, τσάτνυ και μέλι. Η έκθεση θα διαθέτει επίσης πάγκους όπου θα πωλούνται διάφορα αντικείμενα όπως κοσμήματα, διακοσμητικά και μεταχειρισμένα βιβλία/DVD, χειροποίητα σαπούνια κλπ. Επιπλέον, θα υπάρχουν σχεδιαστές κεραμικών και μικρών δερμάτινων ειδών.

Οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να πληροφορηθούν για την καλλιέργεια με περιορισμένες ποσότητες νερού, κάτι ιδανικό για το μεσογειακό κλίμα. Πολλά από τα φυτά προς πώληση έχουν καλλιεργηθεί στην περιοχή από ιδιώτες ή από επαγγελματίες όπως γαρδένιες, καλλιστήμονες φοίνικες, παχύφυτα και φυτά εδαφοκάλυψης.

Η έκθεση κηπευτικών και λουλουδιών υποστηρίζεται από τις ακόλουθες οργανώσεις:

Πολιτιστικός Σύλλογος Λαύκου «Δράση».

Περιπατητικός Σύλλογος «Οι Φίλοι των Καλντεριμιών Νοτίου Πηλίου» ο οποίος έχει ήδη ανοίξει ένα δίκτυο  πάνω από 70 χλμ καλντεριμιών και μονοπατιών.

Μη κερδοσκοπική οργάνωση «Pelion Animal Welfare Society» που μεριμνά για τα αδέσποτα ή εγκαταλελειμμένα ζώα.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το