Αθλητισμός

«Σύντομα κοντά μας ο Φορτούνης»

Τόνισε ο πρόεδρος του «Θρύλου» Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μία μέρα μετά την… προαναγγελία της μεταγραφής- επιστροφής του Κώστα Φορτούνη στον Ολυμπιακό, ξαναχτύπησε. «Ίσως ο Φορτούνης να είναι σύντομα μαζί μας», επανέλαβε ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» μιλώντας στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας των ακαδημιών της ομάδας.
Σε αυτήν, πέρα από την αναφορά του στον νεαρό μεσοεπιθετικό του Αστέρα Τρίπολης, τόνισε πως στόχος του είναι το χτίσιμο μιας ομάδας που θα αποτελείται κυρίως από παίκτες που θα προέρχονται από τα «σπλάχνα» του συλλόγου, καθώς όπως εξήγησε «θέλουμε τα πρωταθλήματα αλλά και παιδιά που θα πονάνε την ομάδα και θα τρέφουν συναισθήματα για αυτή».
Αναλυτικά, τα όσα είπε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι εδώ με τα παιδιά και τους γονείς τους. Χθες βράβευσα τρία παιδιά. Τα δύο που προέρχονται από τις ακαδημίες μας και παίζουν στην πρώτη ομάδα μας και τον Φορτούνη που ίσως να είναι μαζί μας σύντομα. Επιτυχία θεωρώ να είναι σε λίγα χρόνια να βραβεύσω έξι-επτά παιδιά που θα είναι από τις ακαδημίες και θα παίζουν στην πρώτη ομάδα. Θέλουμε τα πρωταθλήματα αλλά και παιδιά που θα πονάνε την ομάδα και θα τρέφουν συναισθήματα για αυτή. Ο Κοβάσεβιτς ανέλαβε τις ακαδημίες και σε λίγες ημέρες θα υπάρχουν και άλλες αλλαγές. Το σύστημα που θα παίζει η πρώτη ομάδα θα ακολουθούν και οι ακαδημίες και οι προπονητές-γυμναστές της πρώτης ομάδας θα είναι και στις ακαδημίες. Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια».

Στο μεταξύ, κατηγορηματικά διέψευσε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, ότι έχει γίνει πρόταση από τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη. Ο ισχυρός άνδρας των Αρκάδων σημείωσε ότι η μόνη προσφορά που έφτασε στα γραφεία του συλλόγου ήταν από τη Γιουβέντους, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι θα ήταν καλό για τον παίκτη να μείνει ακόμα ένα χρόνο στην Τρίπολη πριν κάνει το μεγάλο άλμα.

Από εκεί και πέρα, ο Ματίας Ντεγκρά επιβεβαίωσε με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας πως έχει έρθει σε επαφή με τον Ολυμπιακό. «Βλέπω κάθε μέρα ξεχωριστά. Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς. Έχει γίνει μία κουβέντα με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν μου αρέσει να μιλάω πριν γίνει κάτι. Η Ελλάδα μου αρέσει πάρα πολύ, όπως και στην οικογένειά μου. Μακάρι να συνεχίσω την καριέρα μου εδώ. Αυτό θα το δούμε το καλοκαίρι, καθώς τότε λήγει το συμβόλαιό μου με τον Αστέρα. Αυτή τη στιγμή θέλω το καλύτερο για την ομάδα όπου αγωνίζομαι και το μυαλό μου είναι μόνο εκεί: να παραμείνουμε στη Σούπερ Λίγκα».

Σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα, «leprogres.fr», η αγορά του Κέβιν Μίραλας από τον Ολυμπιακό θα ολοκληρωθεί πολύ σύντομα. Όπως αναφέρεται, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Σεντ Ετιέν με το που επιστρέψει από την Ισπανία αναμένεται να ασχοληθεί με την περίπτωση διεθνή Βέλγου άσου που αγωνίζεται στους «ερυθρολεύκους» με τη μορφή δανεισμού.

«Ο Βέλγος διεθνής περνάει πολύ καλά στην Ελλάδα και με τα εννέα γκολ που έχει πετύχει είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού. Είναι ο δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα πίσω από τον Σισέ του Παναθηναϊκού. Ο πρώην επιθετικός της Λιλ που αγωνίζεται δανεικός στον ελληνικό σύλλογο δεν έχει κρύψει ποτέ ότι θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό και στον ήλιο του Πειραιά. Ο Ολυμπιακός είναι πρόθυμος να πληρώσει  2.500.000 ευρώ που είναι η οψιόν αγοράς κα να αποκτήσει τον παίκτη από την Σεντ Ετιέν».

Επιστροφή

στις προπονήσεις

Την ευκαιρία να πάρουν ανάσες είχαν χθες οι παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι επιστρέφουν στις προπονήσεις σήμερα Τετάρτη, όπου θα ξεκινήσει και η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Επιδρομή στο Βόλο

Οι συνεχόμενες νίκες και η διαφορά των επτά βαθμών που έχει αποκτήσει ο Ολυμπιακός από τον δεύτερο Παναθηναϊκό έχουν σκορπίσει ενθουσιασμό στους φίλους του Ολυμπιακού, που μετά την Τρίπολη ετοιμάζονται να κατακλύσουν και το Πανθεσσαλικό. Συγκεκριμένα, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ αναμένεται να παραλάβει 7.000 εισιτήρια, τα οποία θα διατεθούν στους οπαδούς της ομάδας και όπως όλα δείχνουν θα κάνουν αμέσως «φτερά».
* Την απόκτηση του Γιώργου Νικλητσιώτη με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, ανακοίνωσε χθες ο Θρασύβουλος. Ο 20χρονος μέσος πρόσφατα έλυσε τη συνεργασία του με τον ΟΦΗ, όπου αγωνιζόταν δανεικός από τους Πειραιώτες, καθώς δεν είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής και «μετακόμισε» στη Φυλή προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το