Αθλητισμός

«Ποδαρικό» με το δεξί

Θέλει να κάνει στη νέα χρονιά ο Ολυμπιακός Β. στο αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο

Ρεπορτάζ: ΕΥΘΥΜΗΣ Δ. ΧΟΥΤΑΣ

Ύστερα από 18 μέρες το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ ξαναρχίζει με τον Ολυμπιακό Βόλου να υποδέχεται αύριο Τετάρτη τον Πανιώνιο, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για το 2011. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και θα αρχίσει στις 5.15 μ.μ. με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό «παρών». Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί, με την τεχνική ηγεσία να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χαβιέ Ουμπίντες, ο οποίος παραμένει τραυματίας.

Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πολύ καλά πως το αυριανό παιχνίδι θα είναι δύσκολο, από τη στιγμή που ο Πανιώνιος θα έρθει στο Βόλο με στόχο να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα της Ν. Σμύρνης βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση και σε περίπτωση που ηττηθεί από τον Ολυμπιακό τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα για τους παίκτες του Τάκη Λεμονή.

Οι «ερυθρόλευκοι» από την πλευρά τους θα κυνηγήσουν με πάθος τη νίκη, από τη στιγμή που στη συνέχεια ακολουθεί την Κυριακή το παιχνίδι με τον Εργοτέλη στην Κρήτη, πριν από τα τρία ματς με τους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ (εντός), ΑΕΚ (εκτός) και Ολυμπιακό (εντός έδρας). Ο Σάκης Τσιώλης έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, μια και τους περιμένει ένας πολύ δύσκολος δεύτερος γύρος και θα πρέπει η ομάδα να φροντίσει έτσι ώστε να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την παραμονή στην κατηγορία, που θα της επιτρέψει να παίξει ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο.

Η νίκη επί του Παναθηναϊκού και η πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος έχουν ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποκτήσει αυτοπεποίθηση, ενώ οι εμπειρίες που αποκόμισαν από τα παιχνίδια του πρώτου γύρου αναμένεται να τους βοηθήσουν σημαντικά στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η τεχνική ηγεσία για μια εβδομάδα δούλεψε εντατικά με τους ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις, καθώς οι παίκτες γυμνάστηκαν ακόμη και την Πρωτοχρονιά. Ο Σάκης Τσιώλης προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-4-2, με τον Ηλία Σολάκη να αποτελεί το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα, σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Πανθηναϊκό. Εκτός θα μείνει ο τραυματίας Χαβιέ Ουμπίντες, ο οποίος συνεχίζει να υποφέρει από θλάση στο δικέφαλο και ακολουθεί θεραπεία. Παραμένει αμφίβολο αν ο Αργεντινός μέσος προλάβει το επόμενο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στην Κρήτη (9 Ιανουαρίου).

Ο Έλντιν Γιακούποβιτς θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ δεν αναμένονται αλλαγές στην  άμυνα, με τους Σέλεζι και Ζαραδούκα να είναι οι δύο ακραίοι οπισθοφύλακες (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα), ενώ οι Πέτερ Ντολεζάι και Χαλίφα Σανκαρέ θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή οι Λέαντρο Άλβαρεζ και Κώστας Καπετάνος θα είναι οι δύο αμυντικοί χαφ, ο Παύλος Μητρόπουλος θα παίξει από τα δεξιά, ενώ ο Βιθέντε Μόνχε θα αγωνιστεί στην αριστερή πτέρυγα. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Χουάν Μαρτίν και Ηλίας Σολάκης.

Χθες, πριν από την προπόνηση πραγματοποιήθηκε αγιασμός εν όψει της νέας χρονιάς. Σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» θα γυμναστούν το πρωί και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Ίωση ο Μανιάτης

Ο Γιάννης Μανιάτης ταλαιπωρείται από ίωση και δεν πήρε μέρος στη χθεσινή προπόνηση του Πανιωνίου, με την οποία μπήκε στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ο αμυντικός των «κυανέρυθρων» αναμένεται, πάντως, να ακολουθήσει κανονικά την ομάδα στο Βόλο.

Παράλληλα ο Αμίρι Κούρντι είναι στο απουσιολόγιο του προπονητή του Πανιωνίου καθώς ακολουθεί τις τελευταίες εβδομάδες ατομικό πρόγραμμα λόγω τραυματισμού.

Στον αντίποδα ο Τάκης Λεμονής έχει στην διάθεση του ξανά τους Κουμορτζί και Βαρό, οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

Σήμερα Τρίτη οι «κυανέρυθροι» θα προπονηθούν το μεσημέρι, ενώ στην  συνεχεία θα αναχωρήσουν οδικώς για το Βόλο.

O Πανιώνιος θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών του, αφού οι δύο ΠΑΕ έχουν συμφωνήσει από τον α’ γύρο την ανταλλαγή εισιτηρίων. Η ΠΑΕ Πανιώνιος σε ανακοίνωση της,  ενημέρωσε τους φιλάθλους της ομάδας ότι, σε περίπτωση που επιθυμούν να ταξιδέψουν στο Βόλο, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα, θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από το εκδοτήριο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, έξω από το τις Θύρες 31-42, στην τιμή των 20 ευρώ.

Συνεχίζεται η

προπώληση

των εισιτηρίων

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της, τους ενημερώνει πως συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Πανιώνιος.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

* 10€ (πέταλο) στις θύρες 1-12 (είσοδος από την 1η Πεζογέφυρα)
* 20€ στις θύρες 14,17 (κερκίδες 206,207) και 26, 29 (κερκίδα 211,212), (είσοδος από 2η Πεζογέφυρα),
* 30€ στις θύρες 13 (κερκίδα 106) και 27, 28, 30 (κερκίδα 111,112) (είσοδος από 2η Πεζογέφυρα),
* 50€ στις θύρες 16 (κερκίδα 108), (είσοδος από 2η Πεζογέφυρα)
* Δωρεάν είσοδος στις γυναίκες και παιδιά κάτω των 14 ετών.
* Δωρεάν είσοδος για όλους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Το εισιτήριο για τους φιλάθλους του Πανιωνίου κοστίζει 20€ και θα φιλοξενηθούν στο βόρειο πέταλο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, ενώ η είσοδός τους θα πραγματοποιηθεί από την 3η Πεζογέφυρα.

Τα σημεία  προπώλησης των εισιτηρίων είναι τα εξής:
* Γραφεία ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, Βόλος, τηλ: 24210 34507,

Και από τα εξής πρακτορεία ΟΠΑΠ:
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ Στράκα, Ιάσονος 99, Βόλος, τηλ: 24210 20720.
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ Βλαχάβας, Αγίου Δημητρίου 19, Νέα Δημητριάδα, Βόλος, τηλ: 24210 53749.
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ Καψιώχας, Ιωλκού 3, Βόλος, τηλ: 24210 30249.
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ Παλληκαρίδης, Ελ. Βενιζέλου 47Α, (Ιωλκού), Βόλος, τηλ: 24210 32110.
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ Βούλγαρη, Πολυμέρη 13 (έναντι Park Hotel), Βόλος, τηλ: 24210 33514.
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ, Ψαρόμπας, Ιωλκού 232 με Μαβίλη, Βόλος, τηλ: 24210 41717.
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ, Πρέντζας, Περικλέους Γεωργιάδου 7, Αγριά Βόλου, τηλ: 24280 92953.
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ, Θεοχάρης, Γ. Δήμου 170-Βλαχάβα, Βόλος, τηλ: 24210 41951.
* Πρακτορείο ΟΠΑΠ, Βλαχούτσου, Κ. Καρτάλη 268-Αχιλλοπούλου, Βόλος, τηλ: 24210 50430.

Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται και από τους συνδέσμους οργανωμένων φιλάθλων Austrian Boys, ΣΦΟΒ, Vatos Locos.

Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα λειτουργούν από τις 15:00.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το