Αθλητισμός

«Θα μπλοκάρουμε την έναρξη των πρωταθλημάτων»

 

Ο Στράτος Γιδόπουλος επανέλαβε την απειλή για προσφυγή της Νίκης στα πολιτικά δικαστήρια

 

 

 

Τιμωρίες ομάδων για τα «στημένα» παιχνίδια και τις «πλαστές» ενημερότητες περιμένει ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Στράτος Γιδόπουλος, που επανέλαβε την απειλή για προσφυγή της «κυανόλευκης» ΠΑΕ στα πολιτικά δικαστήρια σε περίπτωση που δεν υπάρξουν ποινές για τις εμπλεκόμενες ομάδες. Στόχος του κ. Γιδόπουλου είναι να μπλοκαριστεί η έναρξη των πρωταθλημάτων, όπως τόνισε σε συνέντευξή του σε αθλητική ιστοσελίδα. Στάση αναμονής τηρούν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Νίκης που επιθυμούν αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ.

 

 

 

Ο κ. Γιδόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα gazzeta.gr για το πολύκροτο θέμα των «στημένων» αγώνων και για μία ακόμη φορά «επιτέθηκε» στον Αχιλλέα Μπέο, ενώ χαρακτήρισε τίμιο τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο. Τόνισε πως η Νίκη έπεσε θύμα «στησίματος» σε παιχνίδια της στο φετινό πρωτάθλημα και ζήτησε τιμωρίες ομάδων, επαναλαμβάνοντας την απειλή προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια προκειμένου να μην ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα. Βέβαια μία τέτοια ενέργεια εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο για τη Νίκη, που θα απειληθεί με υποβιβασμό από την ΕΠΟ διότι θα θεωρηθεί ότι πλήττει το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο κ. Γιδόπουλος είπε μεταξύ άλλων: «Περιμένουμε τις εξελίξεις, με φοβίζει όμως ότι πάνε να τα φορτώσουν όλα στον Τσακογιάννη. Στις συνομιλίες όμως πώς βρέθηκε να μιλά αυτός με τον Μαρινάκη; Ήταν συμμαθητές στο κολέγιο; Μήπως κάποιος τον σύστησε στον Μαρινάκη; Η γνώμη μου είναι ότι όσοι εμπλέκονται στα στημένα πρέπει να πληρώσουν, να τιμωρηθούν για να ικανοποιηθεί και το κοινό αίσθημα».
Ακολούθως αναφέρθηκε στον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο: «Ο κ. Πιλάβιος είναι τίμιος άνθρωπος πιστεύω, αλλά έδωσε δικαιώματα να του μιλούν διάφοροι και δεν ήταν σωστό αυτό».

Επίσης τόνισε ότι η Νίκη είναι θύμα των «στημένων»: «Θυμάμαι φέτος ένα περιστατικό, χάσαμε από μια ομάδα στην έδρα μας και μου λέει ο άλλος πρόεδρος «α, ρε να μη το ξέραμε ότι θα έρθει διπλό να το παίζαμε κι εμείς». Ξέρετε αυτοί εδώ «δουλεύουν» σε ποσοστό 70% με την διαιτησία, ένας διαιτητής μπορεί να «κρατήσει» μια ομάδα χωρίς μάλιστα να δώσει και δικαίωμα για σχόλια. Δεν είναι τυχαίο ότι σε πολλές συνομιλίες λένε «τι διαιτητή μου έβαλες» και τέτοια. Θα βγουν και άλλες συνομιλίες πιστεύω και θα δείτε σε πόσα παιχνίδια έστησαν την Νίκη Βόλου. Φέτος σε ένα παιχνίδι με ομάδα από την Θεσσαλονίκη ο διαιτητής το μόνο που μας άφησε ήταν να κάνουμε την σέντρα, τίποτε άλλο. Εγώ δεν είμαι σε καμιά συνομιλία, εγώ έχω επιχειρήσεις, έχω δουλειά, όλα αυτά τα λαμόγια τι δουλειά κάνουν;

Ξαναλέω ότι φέτος είναι μοναδική ευκαιρία για να καθαρίσουν τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Αν δεν το κάνουν τότε θα πάω στο υπουργείο και τα καταθέσω αίτηση για μια ανώνυμη εταιρεία στησίματος αγώνων, θα πληρώνω και ΦΠΑ και όλα».
Για τον Αχιλλέα Μπέο ο μεγαλομέτοχος της Νίκης είπε: «Άφησαν ανεξέλεγκτο τον Μπέο. Έβριζε τους πάντες, τον Πιλάβιο, τον Πηλαδάκη, τον Ζαγοράκη, εμένα, όλους και τον συμμάζευε κανείς. Τον είχα μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμηση και όταν εκδικάστηκε η υπόθεση κρίθηκε ένοχος και η ποινή έπρεπε να είναι μεγάλη, όταν όμως αποσύρθηκε το δικαστήριο για να αποφασίσει για την ποινή, ήρθε και μου είπε «θα φάω 5 μήνες για απλή δυσφήμηση» και έτσι έγινε. Από τη στιγμή που συνέβαιναν τέτοια, ποιος θα τον σταματούσε μετά; Αυτή την ασυδοσία πληρώνουμε τώρα, ξέρω ότι είναι σκληρή η φυλακή και μακάρι να μην πηγαίνει κανείς αλλά δεν μπορεί να μένουν όλα ατιμώρητα».

Τέλος, ο κ. Γιδόπουλος ζήτησε τιμωρίες ομάδων:  «Θέλω να ληφθούν οι σωστές αποφάσεις τώρα, αλλιώς θα πάμε στα πολιτικά δικαστήρια και θα μπλοκάρουμε την έναρξη των πρωταθλημάτων. Ο Βόλος και η Καβάλα ήταν από τις καλύτερες ομάδες φέτος, αλλά αν δεν υπάρξουν τιμωρίες τότε θα μπορεί ο καθένας να κάνει οτιδήποτε και χωρίς να έχει συνέπειες».

 

Στάση αναμονής

οι φίλαθλοι

Από την πλευρά τους οι Οργανωμένοι φίλαθλοι της Νίκης και ιδιαίτερα όσοι δεν επιθυμούν την παραμονή στην ΠΑΕ του κ. Γιδόπουλου, καθώς και των υπολοίπων μετόχων, κρατούν στάση αναμονής.

Προχθές αργά το βράδυ συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης». Το θέμα συζήτησης ήταν οι ενέργειες που πρέπει να πάρει ο σύνδεσμος, προκειμένου να μπει ένα τέλος στο διοικητικό κενό της ΠΑΕ. Ακούστηκαν πολλές ενδιαφέρουσες απόψεις και μέσα στις επόμενες ημέρες ίσως υπάρξουν κάποιες πρωτοβουλίες εκ μέρους των Οργανωμένων.

 

Τα εισιτήρια διαρκείας

της Ερασιτεχνικής

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012. Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν για όλα τα τμήματα του συλλόγου. Συγκεκριμένα, για τους εντός έδρας αγώνες των ομάδων μπάσκετ ανδρών και γυναικών, βόλεϊ γυναικών, όπως και για τους Νέους Αθλητές Νίκης σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Η τιμή των καρτών διαρκείας είναι 50 ευρώ και διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία του συλλόγου (Μαιάνδρου 14, ώρες 11.00-13.00 και 19.00-21.00) καθώς και από τα μέλη του Δ.Σ.

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Νίκης επιστρέφει στη Β’ Εθνική κατηγορία ύστερα από αρκετά χρόνια και με στόχο να πραγματοποιήσει μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα, έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε τη στήριξη του κόσμου της. Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης καλεί τους φιλάθλους να ενισχύσουν τη νέα προσπάθεια με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας και με την παρουσία τους στους αγώνες όλων των τμημάτων του συλλόγου.

Τέλος, οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα έχουν έκπτωση από μια σειρά καταστημάτων τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα. Πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο 24210-60320.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το