Αθλητισμός

«Η άμυνά μας ήταν προσεγμένη»

Τόνισε ο Μάκης Κατσαβάκης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού Β.

Την ικανοποίηση του για την εμφάνιση και την πολύ σημαντική νίκη που πήρε ο Ολυμπιακός Βόλου στην Καβάλα εξέφρασε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Μάκης Κατσαβάκης, τονίζοντας ότι το σημείο «κλειδί» για το αποτέλεσμα ήταν η προσεγμένη άμυνα της ομάδας του Βόλου.

«Ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θέλαμε τη νίκη για να παραμείνουμε μέσα στο στόχο μας που είναι η είσοδος στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Κυνηγήσαμε το νικηφόρο αποτέλεσμα με προσεγμένη άμυνα, ενώ είχαμε πάντα στη σκέψη μας το γκολ. Δεν κινδυνεύσαμε παρά μόνο σε κάποιες επιθετικές προσπάθειες των γηπεδούχων και κυρίως από ορισμένες στημένες φάσεις του Ντιέ. Όλα τα παιδιά πιστεύω ότι πήγαν πολύ καλά και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ήταν μια σπουδαία νίκη για τον Ολυμπιακό σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος».

Μαντζουράκης:

Άδικό το σκορ

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Καβάλας , Γιάννης Μαντζουράκης δεν κατάφερε να συνδυάσει το ντεμπούτο του στον πάγκο των «Αργοναυτών» με νίκη και χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα.

«Ήταν ένα αποφασιστικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Στο πρώτο μέρος κάναμε καλή δουλειά, είχαμε θέληση και θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ που θα μας έφερνε πιο κοντά στη νίκη. Φτάσαμε κοντά στο γκολ, εκτελώντας πολλά φάουλ και κόρνερ, βάζοντας τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Είναι άδικο το σκορ.

Στην επανάληψη, η μεγάλη μας θέληση να πετύχουμε ένα γκολ, μας οδήγησε στο να ανοίξουμε χώρους. Ο αντίπαλος μας προειδοποίησε στα τελευταία λεπτά με κάποιες αντεπιθέσεις και τελικά δεχθήκαμε το γκολ και χάσαμε το παιχνίδι».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το