Photo Gallery, Αθλητισμός

«Δεν κουνιέται φύλλο»

Μόνο οι φίλαθλοι της Νίκης δείχνουν να αγωνιούν για το μέλλον της


*Αναμένεται κύμα προσφυγών από τους παίκτες

Μόνο οι φίλαθλοι της Νίκης δείχνουν να αγωνιούν για το μέλλον της και ενώ η ΠΑΕ ουσιαστικά δεν λειτουργεί αυτή την εποχή. Ο μεγαλομέτοχος Στράτος Γιδόπουλος έχει …κηρύξει στάση πληρωμών, ενώ οι παίκτες βρίσκονται στις ιδιαίτερες πατρίδες τους και ετοιμάζονται να κάνουν προσφυγή για να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα της φετινής περιόδου. Η ομάδα έφτασε στο σημείο να μηδενιστεί στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τους Πόντους Κατερίνης και δεν φάνηκε να «ιδρώνει το αυτί» κανενός εκ των υπευθύνων.

 

 

Την κατάσταση στα χέρια τους ετοιμάζονται να πάρουν οι φίλαθλοι της Νίκης που βλέπουν με αγωνία να μην «κουνιέται φύλλο» στον διοικητικό τομέα. Ως γνωστόν οι Οργανωμένοι έχουν ζητήσει από τον κ. Γιδόπουλο και τους υπόλοιπους μετόχους να παραδώσουν τις μετοχές τους και να αποχωρήσουν από την ΠΑΕ και θεωρείται σίγουρο πως θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις, ενδεχομένως μετά τις 2 Ιουνίου, ημερομηνία όπου θα γίνουν οι εκλογές στην Ερασιτεχνική.

Οι φίλοι της Νίκης είναι εξοργισμένοι από την εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει η ΠΑΕ, ενώ ο μηδενισμός στο παιχνίδι με τους Ποντίους Κατερίνης και η αφαίρεση τεσσάρων βαθμών ήρθε ως χαριστική βολή. Το γεγονός αυτό γράφτηκε με τα μελανότερα γράμματα στην ιστορία της Νίκης και οι οπαδοί του ιστορικού συλλόγου δεν φαίνονται διατεθειμένοι να συγχωρήσουν εκείνους που έφεραν την ομάδα σε αυτό το σημείο.

Ένας εκ των βασικών ποδοσφαιριστών της φετινής Νίκης, ο Στέλιος Μαϊστρέλλης, δείχνει να συμμερίζεται την άποψη ότι ο μηδενισμός ήταν ό,τι χειρότερο για τον σύλλογο. Μιλώντας στη «Θ» τόνισε: «Αυτό που έγινε αποτελεί ντροπή για τη Νίκη. Οι υπεύθυνοι έπρεπε να φρόντιζαν για την καταβολή του απαιτούμενου ποσού για να αγωνιζόταν η ομάδα στο παιχνίδι με τους Ποντίους. Είναι κρίμα για έναν σύλλογο με την ιστορία της Νίκης να αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα».

Όσο για το μέλλον το δικό του, αλλά και των συμπαικτών του ήταν κατηγορηματικός: «Όλοι οι παίκτες έχουμε φύγει από τη Νίκη και ετοιμαζόμαστε να κάνουμε προσφυγές για να διασφαλίσουμε τα δεδουλευμένα μας. Με κανέναν από τη διοίκηση δεν είχαμε επικοινωνία και δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει κάποιος παίκτης όσο υπάρχει αυτή η κατάσταση. Μία κατάσταση τραγική όπως περιγράψαμε οι ποδοσφαιριστές στην πρόσφατη ανακοίνωση που εκδώσαμε. Εξάλλου ορισμένοι συμπαίκτες μου αντιμετώπισαν ακόμη και θέμα επιβίωσης και δεν νομίζω ότι θέλουν να ξαναπεράσουν τα ίδια».

Στο μεταξύ, ο Ηλίας Μακράκης είναι ο επόμενος παίκτης που θα καταθέσει προσφυγή κατά της ΠΑΕ Νίκη, ακολουθώντας το δρόμο που χάραξαν οι Διγκόζης και Σωτρίνης. Ήδη έχει δώσει εντολή στον δικηγόρο του να κινήσει τις διαδικασίες και σύμφωνα με τον ίδιο αυτό θα συμβεί σήμερα ή το αργότερο αύριο.

Εκδρομή στην Επανομή

από το Blue Club

Την ερχόμενη Κυριακή η ομάδα μπάσκετ της Νίκης παίζει στην Επανομή με αντίπαλο τον τοπικό Αριστοτέλη και σε περίπτωση επιτυχίας θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και φυσικά την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

Το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» είναι κοντά σε όλα τα τμήματα της Νίκης και τα μέλη του δεν θα μπορούσαν να απουσιάσουν από αυτή τη σημαντική στιγμή για το μπάσκετ του συλλόγου. Έτσι διοργανώνει εκδρομή για την Επανομή και οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι σήμερα Παρασκευή στα γραφεία του Συνδέσμου στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς».

Στο μεταξύ, ο σύνδεσμος φιλάθλων Νίκης «Blue Angels» θα πραγματοποιήσει γενική συνέλευση σήμερα Παρασκευή 20 Μαΐου. Η συνέλευση θα λάβει χώρα στις 20.00 στα γραφεία του συνδέσμου (στην οδό Αναπαύσεως). Καλούνται όλα τα μέλη να δώσουν το «παρών».

 

Νέα του τμήματος

πόλο της Νίκης

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις στην ανδρική ομάδα πόλο της Νίκης, η οποία όπως είναι γνωστό το περασμένο καλοκαίρι πανηγύρισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία, στην παρθενική της μόλις παρουσία στο χώρο της υδατοσφαίρισης.

Ωστόσο οι «κυανόλευκοι» δεν κοιτούν μόνο τη «βιτρίνα». Όπως πράττουν και στα υπόλοιπα τμήματα που καλλιεργεί η Ερασιτεχνική Νίκη, έτσι και σ’ αυτό της υδατοσφαίρισης δίνεται μεγάλο βάρος και στην υποδομή, ώστε να δημιουργηθούν οι βάσεις, προκειμένου ο σύλλογος να γίνει μια ανερχόμενη δύναμη και στο συγκεκριμένο άθλημα με το πέρασμα του χρόνου.

Στο τμήμα υδατοσφαίρισης υπάρχουν δύο έφοροι που έχουν αναλάβει την πρωτοβουλία να φέρουν νέα παιδιά στο πόλο της Νίκης. Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στο εν λόγω τμήμα (γεννημένα το 1999 και νεότερα) μπορούν να απευθύνονται στους εφόρους κ.κ. Κώστα Τσαρνά (τηλ. 6944303862) και Πέτρο Μπλάνα (τηλ. 6944275742), προκειμένου να πάρουν περισσότερες πληροφορίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις της υποδομής του πόλο διεξάγονται καθημερινά (πλην Τετάρτης) από τις 9 έως τις 11 μ.μ. και το Σάββατο από 10.30 το πρωί έως 12.30 το μεσημέρι.

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το