Αθλητισμός

Ζητούμενο η ενότητα – Η Νίκη πρέπει να βγει πιο δυνατή από τη Γενική Συνέλευση

Πολύ σημαντική θα είναι για τη Νίκη η ερχόμενη Τετάρτη 12 Ιουνίου. Την ημέρα αυτή θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του συλλόγου και φυσικά το ενδιαφέρον θα στραφεί στην επόμενη ημέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Νίκος Ιμεράι δηλώνει «παρών», αλλά βασικότερο για τη Νίκη είναι να παραμείνει ενωμένη και να βγει πιο δυνατή από τη Γ.Σ.
Στη συνέντευξη που παραχώρησε την περασμένη Τετάρτη ο Νίκος Ιμεράι έκανε έναν απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε, παίρνοντας το μεγαλύτερο κομμάτι ευθύνης για την αγωνιστική αποτυχία της ομάδας η οποία δεν κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ, χάνοντας στην ισοβαθμία τον τίτλο από τον Ολυμπιακό, ενώ απέτυχε και στη δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε, δηλαδή στα μπαράζ με τον Θεσπρωτό.

Βέβαια, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να παίξει τελικά στη Φούτμπολ Λιγκ λόγω του Ηρακλή ο οποίος δεν επιθυμεί να παίξει στη συγκεκριμένη κατηγορία φορτωμένος με χρέη. Γι’ αυτό και προσπαθεί να αγοράσει ΑΦΜ. Αν τα καταφέρει αδειάζει μία θέση, ενώ το ίδιο θα συμβεί και αν δεν δηλώσει συμμετοχή στη Φούτμπολ Λιγκ. Σε αυτή την περίπτωση τη θέση του θα πάρει δικαιωματικά η Νίκη, βάσει του ΚΑΠ.
Όμως τα παραπάνω δεν αναιρούν την αγωνιστική αποτυχία της Νίκης που σίγουρα θα αναλυθεί τόσο από τον Νίκο Ιμεράι, όσο και από άλλους παράγοντες στην Γενική Συνέλευση της ερχόμενης Τετάρτης. Θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξουν διαφορετικές απόψεις, τόσο για το τι έφταιξε, όσο και για την επόμενη ημέρα της Νίκης, παρότι ο κ. Ιμεράι έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να συνεχίσει να ηγείται του τμήματος, σε όποια κατηγορία και αν παίξει η ομάδα.

Εκείνο όμως που προέχει για τη Νίκη είναι να βγει πιο δυνατή από τη συνέλευση. Να δείξει προς τα έξω ότι παραμένει ενωμένη και ότι είναι κάτι παραπάνω από ένας αθλητικός σύλλογος. Από εκεί και πέρα είναι σίγουρο ότι θα βρει τον δρόμο της διότι πίσω της βρίσκονται χιλιάδες φίλαθλοι που την αγαπούν…
Να θυμίσουμε ότι η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12/6 και ώρα 17.00 στην αίθουσα διαλέξεων του Τ.Ε.Ε. Μαγνησίας, ενώ σε περίπτωση μη απαρτίας θα αρχίσει στις 18.00. Απαρτία θα θεωρηθεί ότι υπάρχει αν παρίστανται τα μισά τακτοποιημένα οικονομικώς μέλη συν ενός.
Από εκεί και πέρα τα θέματα ημερήσιας διάταξης θα είναι τα εξής: 1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Συνέλευσης. 2. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου – Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής ή Ελεγκτικού Οργάνου. 3. Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη. 4. Ορισμός ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών. 5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής 6. Διάφορα θέματα που τυχόν θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Χριστουγεννιάτικο Σαββατοκύριακο με παιδικές δραστηριότητες και μεγάλες ευκαιρίες στο Fashion City Outlet!

    Για όσους δεν έχουν ψωνίσει ακόμη τα δώρα των Χριστουγέννων το Fashion City…

22 Δεκεμβρίου 2023

Συνάντηση δημάρχου κι αντιδημάρχου Σκιάθου με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη είχε ο Δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας…

22 Δεκεμβρίου 2023

Τρεις αστυνομικοί αθωώθηκαν για τον φόνο Αφροαμερικανού – «Δεν μπορώ να αναπνεύσω» φώναζε

Τρεις αστυνομικοί στην πόλη Τακόμα της πολιτείας Ουάσινγκτον των ΗΠΑ αθωώθηκαν χθες Πέμπτη για τον…

22 Δεκεμβρίου 2023

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βόλου έγινε η παρουσίαση της χριστουγεννιάτικης…

22 Δεκεμβρίου 2023

Η ΕΛΜΕ Μαγνησίας δίπλα στους οικονομικά ευάλωτους μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αλμυρού

  Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 με ιδιαίτερη χαρά το  Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αλμυρού δέχθηκε την οικονομική…

22 Δεκεμβρίου 2023

Χριστούγεννα στο ΚΔΑΠ Κάτω Λεχωνίων

Το «Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών» Κάτω Λεχωνίων (Αρτέμιδας) της ΚΕΚΠΑ–ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου, πραγματοποίησε ένα διήμερο…

22 Δεκεμβρίου 2023