Τοπικά

Ζητούν να ακυρωθεί η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου και οι αποφάσεις που ελήφθησαν στις 20 Νοεμβρίου

Στην Επιτροπή του Άρθρου 152 προσέφυγαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Βόλου Μαργαρίτης Πατσιαντάς και Θωμάς Κλημόπουλος, κατά της απόφασης που εξέδωσε χθες ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Ν. Ντίτορας, με την οποία απέρριψε προσφυγή τους που αφορούσε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου για το θέμα της οδού Καραμπατζάκη και τη δημιουργία μονάδας RSF.

Οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι, μαζί με άλλους 15 συμβούλους της αντιπολίτευσης, είχαν ζητήσει τη διεξαγωγή ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα της μονάδας παραγωγής RSF. Ωστόσο, η δημοτική αρχή όρισε συνεδρίαση, στην ημερήσια διάταξη της οποίας συμπεριλήφθη, εκτός από το θέμα του RSF, και οι παρεμβάσεις στις οδούς Καραμπατζάκη και Ζάχου.

Για τον λόγο αυτό, οι κ.κ. Πατσιαντάς και Κλημόπουλος κατέθεσαν προσφυγή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση με αίτημα την ακύρωση των αποφάσεων που ελήφθησαν κατά τη συγκεκριμένη συνεδρίαση. Η προσφυγή απορρίφθηκε ως αβάσιμη από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Κατόπιν τούτου, οι δυο δημοτικοί σύμβουλοι αποφάσισαν να προσφύγουν στην επιτροπή του Άρθρου 152 ζητώντας την προσβολή της απόφασης Ντίτορα και επομένως την ακύρωση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στις 20 Νοεμβρίου και των αποφάσεων που ελήφθησαν κατά τη διάρκειά της.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το