Τοπικά

Ζέττα Μακρή: “Συνεργασία με τον πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων Δημ. Σταμάτη”

Από το γραφείο της κ.Ζέττας Μακρή εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ήδη, από την 3-8-2020, η πρόεδρος της επιτροπής περιφερειών και βουλευτής Μαγνησίας Ζέττα Μ.Μακρή είχε, επανειλημμένες, συναντήσεις συνεργασίας με την νεοεκλεγείσα διοίκηση του αγροτικού συνεταιρισμού Πηλίου-Β. Σποράδων για την πληρέστερη ενημέρωσή της. Οι συναντήσεις έγιναν τόσο με τον πρόεδρο κ. Θωμά Δάμτσα, τον αντιπρόεδρο κ. Απόστολο Χανιά αλλά και τον διευθυντή του συνεταιρισμού κ. Αναστάσιο Ψωφογιώργο.
Επιθυμώντας η βουλευτής να έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα, την Παρασκευή 21 Αυγούστου, τον επισκέφθηκε και δήλωσε εντυπωσιασμένη από τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του και τις αναπτυξιακές του δυνατότητες. Είχε δε δεσμευθεί ότι θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο στήριξης αυτής της συγκροτημένης προσπάθειας της νέας διοίκησης, ώστε ο Α.Σ. Πηλίου- Β. Σποράδων να συνεχίσει να είναι βασικό σημείο οικονομικής αναφοράς και ανάπτυξης της περιοχής.

Στην προσπάθεια διερεύνησης κάθε πιθανότητας ανεύρεσης χρηματοδοτικών εργαλείων, η κ. Μακρή συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων κ. Δημήτρη Σταμάτη, ο οποίος την ενημέρωσε για τα περιθώρια, που ο οργανισμός, του οποίου προεδρεύει, παρέχει και για τα οποία χρειάζεται συνδρομή δημόσιου φορέα. Ανέλυσε, επαρκώς, στην βουλευτή πιθανά οφέλη και τον τρόπο ολοκλήρωσης ανάλογης χρηματοδοτικής επιλογής.

Η κ. Μακρή. αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Ταμείου, μετέφερε στην διοίκηση του συνεταιρισμού την σχετική πληροφόρηση, ώστε να αξιολογηθεί, αναλόγως και επανέλαβε την δέσμευσή της να εξαντλήσει κάθε περιθώριο εξεύρεσης χρηματοδοτικών πόρων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το