Τοπικά

Ζέττα Μακρή: Οποιαδήποτε μορφή βίας από οπουδήποτε κι αν προέρχεται δεν έχει θέση στην πόλη μας

Από το γραφείο της κ. Ζέττας Μακρή εκδόθηκε γραπτή δήλωσή της με αφορμή τα επεισόδια ανάμεσα σε αστυνομία και διαδηλωτές, το Σάββατο, έξω από την ΑΓΕΤ:

Kαταδικάζω κατηγορηματικά και απερίφραστα κάθε ενέργεια βίας και βανδαλισμού που πλήττει την πόλη μας. Η απρόκλητη και αδικαιολόγητη βία που έλαβε χώρα το Σάββατο 13 Ιουνίου από μεμονωμένη ομάδα ατόμων κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας πολιτών του Βόλου δεν μπορεί να γίνει ανεκτή.
Η αναίτια επίθεση σε βάρος 5 αστυνομικών, συμπεριλαμβανομένου του Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας, καθώς και οι βανδαλισμοί της δημοτικής και ιδιωτικής περιουσίας αποτελούν απαράδεκτες και απολύτως καταδικαστέες πράξεις. Οποιαδήποτε μορφή βίας από οπουδήποτε κι αν προέρχεται δεν έχει θέση στην πόλη μας. Είμαι αποφασισμένη να συμβάλλω με κάθε τρόπο, στη διαφύλαξη της ασφάλειας των συμπολιτών μας.
Πρέπει όλοι μαζί να συνεργαστούμε για την αναβάθμιση της πόλης μας και της ποιότητας ζωής των Βολιωτών λαμβάνοντας τα αναγκαία μέτρα για την αποτροπή παρόμοιων φαινομένων στο μέλλον.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το