Τοπικά

Ζαγορά, Πουρί και Μακρυρράχη πρωταγωνιστούν στον αγώνα της Ζέττας Μακρή

Κυριακή της Μητέρας και η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και υποψήφια βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή συνεχίζει την προεκλογική της περιοδεία και τις συναντήσεις της στο νομό.

Τη Ζαγορά, το Πουρί και τη Μακρυρράχη επισκέφτηκε, το πρωί της Κυριακής, η Ζ. Μακρή, μια Κυριακή πολύ ιδιαίτερη με τη Γιορτή της Μητέρας να δίνει την προτεραιότητα στην ιδιότητα της μητέρας και της γιαγιάς και τις σχετικές ευχές να προηγούνται, δικαιωματικά λόγω της ημέρας και του δυνατου συμβολισμού, των ευχών για καλή επιτυχία στις εκλογές της 21ης Μαΐου, που ακολουθούσαν με όλη τη θετική ενέργεια και την αγάπη του κόσμου.

Η κα Μακρή παρέθεσε ομιλίες στις τρεις περιοχές που έχουν αποδείξει την προτίμηση και τη στήριξή τους στην Υφυπουργό Παιδείας και συνεχίζουν, στο ίδιο και ακόμα πιο έντονα υποστηρικτικό κλίμα, να επιβεβαιώνουν την αμετακίνητη και αδιαπραγμάτευτη επιλογή τους με την αθρόα και ενεργητική παρουσία τους στις προεκλογικές συγκεντρώσεις της Ζέττας Μακρή.

Η Υφυπουργός Παιδείας παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Ζαγορά και στη συνέχεια επισκέφτηκε το εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή. Η κα Μακρή συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους ενώ, στη βόλτα της στην αγορά της Ζαγοράς, πριν μεταβεί σε Πουρί και Μακρυρράχη, δέχτηκε τις εγκάρδιες ευχές των κατοίκων αλλά και ευχαριστίες για την συντονισμένη επικοινωνία και τη σημαντική συμβολή της στην παράδοση πυροσβεστικού οχήματος στο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου με την ευγενική χορηγία της ΔΕΗ στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης.

Σε ατμόσφαιρα σύμπνοιας και αγωνιστικής κινητοποίησης, Ζαγορά, Πουρί και Μακρυρράχη τα δίνουν όλα στην ισχυροποίηση της υποψηφιότητας της Ζέττας Μακρή με ακράδαντη πίστη στην πορεία και την αξία της.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το