Τοπικά

Ζ. Μακρή: “Εξοπλισμός σε σχολεία Σκιάθου-Αλοννήσου. Ωφελήθηκαν συνολικά 65 σχολεία”

Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και υποψήφια βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή βρέθηκε στη Σκιάθο και την Αλόννησο συνεχίζοντας τις παραδόσεις εξοπλισμού στα σχολεία των νησιών.

Κατά την τέταρτη αποστολή και παράδοση εξοπλισμού, ο αριθμός των σχολικών μονάδων, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, φτάνει, συνολικά, τις 65, και τα ωφελούμενα σχολεία από την παρούσα διανομή εξοπλισμού είναι το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Αλοννήσου, το 2ο Δημοτικό Σκιάθου, το Γυμνάσιο, το ΓΕΛ, το ΕΠΑΛ και το ΕΕΕΕΚ Σκιάθου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΕΠΑΛ Σκιάθου παρέλαβε εξοπλισμό για δεύτερη φορά καθώς είχε καταθέσει επιπλέον αιτήματα, τα οποία και ικανοποιήθηκαν στο ακέραιο, όπως άλλωστε ικανοποιήθηκαν καθολικά τα αιτήματα όλων των σχολείων της Μαγνησίας και των Βορείων Σποράδων, που ακολούθησαν την ενδεδειγμένη διαδικασία.

Η κα Μακρή βρέθηκε σε Σκιάθο και Αλόννησο και ακολούθησε την παράδοση του εξοπλισμού σε όλους τους προορισμούς, στους οποίους παραδόθηκαν γραφεία, θρανία και καρέκλες, πίνακες μαρκαδόρου και μαγνητικοί, βιβλιοθήκες γραφείων και νηπιαγωγείων, εκπαιδευτικά παιχνίδια μαθηματικής σκέψης και παιχνίδια συσχετισμού & εξέλιξης, σύνθεσης πόλης, γραμμάτων και αριθμών και κασετίνες παιδαγωγικού υλικού.
Με την ευκαιρία, η Υφυπουργός Παιδείας συνομίλησε με εκπαιδευτικούς, εκπροσώπους των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων και, φυσικά, μαθήτριες και μαθητές όλων των βαθμίδων, στους οποίους και ευχήθηκε καλή ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς και καλή πρόοδο ενώ στα παιδιά της Γ’ Λυκείου του ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Σκιάθου έστειλε ιδιαίτερες ευχές για καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Η κα Μακρή συνεχίζει να κινητοποιείται και να μεριμνά για τον τόπο της, καθημερινά και ακούραστα, καθώς η μεγαλύτερη ανταμοιβή που επιδιώκει είναι η ευημερία όλων των πολιτών, όλων των ηλικιών, η ενίσχυση όλων των δομών και η εδραίωση μιας κουλτούρας προσφοράς και ευθύνης προς το κοινωνικό σύνολο μέσα από συνεργασίες, δράσεις και πρωτοβουλίες.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το