Κόσμος

Βρετανία: Τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τη βασίλισσα Ελισάβετ θα είναι «λιγότερο επίσημα» για τον Κάρολο

Τα πρώτα Χριστούγεννα της βασιλικής οικογένειας χωρίς τη βασίλισσα Ελισάβετ θα είναι «λιγότερο επίσημα» από το συνηθισμένο και δεν θα παρακολουθήσουν όλοι μαζί την ομιλία του βασιλιά Καρόλου, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο Τζένι Μποντ, η βασιλική οικογένεια θα συνεχίσει να συγκεντρώνεται στην οικία του Σάντρινγκχαμ, στο Νόρφολκ της Αγγλίας φέτος για να γιορτάσει τις γιορτές. Μιλώντας στο περιοδικό OK!, η Μποντ εξήγησε πως τα Χριστούγεννα ήταν πάντα μια επίσημη γιορτή για το παλάτι – με την οικογένεια να βρίσκεται στο πλευρό της Ελισάβετ.

Ωστόσο τα πρώτα Χριστούγεννα του βασιλιά Καρόλου ως μονάρχης θα είναι «λιγότερο επίσημα» από τα προηγούμενα χρόνια. H δημοσιογράφος αναφέρει ότι ο βασιλιάς Κάρολος θα σπάσει την παράδοση της οικογένειας και δεν θα μαζευτούν προκειμένου να παρακολουθήσουν την τηλεοπτική ομιλία του μονάρχη όταν θα προβληθεί το απόγευμα.

Επιπλέον, η Τζένι Μποντ τονίζει ότι ο βασιλιάς Κάρολος πιθανότατα θα ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας του και θα μαγνητοσκοπήσει εκ των προτέρων την ομιλία του. «Είμαι σίγουρη ότι θα μαγνητοσκοπήσει την ομιλία λίγες μέρες πριν και είναι βέβαιο ότι θα αναφερθεί και στην απώλειά της».

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αναμένεται να παρακολουθήσουν μια λειτουργία στην εκκλησία της Μαρίας Μαγδαληνής στο κτήμα του Σάντρινγκχαμ, πριν επιστρέψουν στο σπίτι για το χριστουγεννιάτικο γεύμα τους, σύμφωνα με την Daily Mail.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, έγινε γνωστό ότι ο βασιλιάς Κάρολος κάλεσε τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι στους εορτασμούς των Χριστουγέννων, παρά το γεγονός ότι παραιτήθηκαν από τα βασιλικά καθήκοντα πριν από σχεδόν τρία χρόνια.

Παρόλα αυτά πηγές κοντά στον Βασιλιά ανέφεραν ότι: «είναι απίθανο να παρευρεθούν».

Πηγή:protothema

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το