Κόσμος

Βρετανία: 19χρονος ξύπνησε από κώμα και δεν ήξερε για τον κορωνοϊό

Μια απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστή έναν 19χρονο σημειώθηκε στη Βρετανία. Ο 19χρονος που υπήρξε θύμα τροχαίου, ξύπνησε από κώμα μετά από περίπου ένα χρόνο, και δεν ήξερε τίποτα για την πανδημία του κορωνοϊού.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Guardian, και ο ίδιος νόσησε δύο φορές από τον κορωνοϊό, ενώ βρισκόταν σε κώμα, ωστόσο, ανάρρωσε αμφότερες. Ο Τζόζεφ Φλάβιλ υπέστη εγκεφαλική κάκωση όταν παρασύρθηκε από ένα αυτοκίνητο στην πόλη Μπάρτον-ον-Τρεντ της κεντρικής Αγγλίας, την 1η Μαρτίου του 2020. Η οικογένειά του δεν μπορούσε να είναι κοντά του και να του κρατά το χέρι εξαιτίας των περιορισμών λόγω κορωνοϊού και κυρίως προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί του με τηλεδιάσκεψη.

«Πρόσφατα ο Τζόζεφ άρχισε να δείχνει μικρά σημάδια βελτίωσης, για το οποίο είμαστε ενθουσιασμένοι…ξέρουμε τώρα ότι μπορεί να μας ακούσει, ανταποκρίνεται σε μικρές εντολές», είπε στο Reuters η θεία του, Σάλι Φλάβιλ και προσέθεσε: «Οταν του λέμε “Τζόζεφ, δεν μπορούμε να είμαστε μαζί σου, αλλά είσαι ασφαλής, αυτό δεν θα είναι για πάντα”, καταλαβαίνει, σε ακούει, απλά δεν μπορεί να επικοινωνήσει».

«Δεν ξέρω πώς ο Τζόζεφ θα καταλάβει ποτέ τις ιστορίες αυτού το lockdown», σημειώνει η θεία του εξηγώντας ότι ακόμη είναι πολύ άρρωστος και έχει μπροστά του έναν «τεράστιο, τεράστιο δρόμο» για κάποιου είδους κανονική ζωή.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το