Αθλητισμός

Βούζας: Χρειαζόμαστε χρόνο να δουλέψουμε περισσότερο

Τα σκαμπανεβάσματα του Ολυμπιακού στη φετινή Φούτμπολ Λιγκ συνεχίζονται. Τρεις ημέρες μετά το νικηφόρο 3-0 επί της Κοζάνης ήλθε η ήττα στη Βέροια με το ίδιο σκορ και με την ομάδα να καταρρέει στο β’ ημίχρονο στο όποιο δέχθηκε όλα τα τέρματα.

Δυστυχώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν απογοητεύσει με την πορεία που διαγράφουν στο πρωτάθλημα. Πριν αυτό ξεκινήσει είχαν δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες, αλλά φρόντισαν οι ίδιοι να τις διαψεύσουν με την απόδοσή τους στους αγωνιστικούς χώρους. Ίσως κάποιοι παίκτες να μην μπορούν και να σηκώσουν το βάρος μίας φανέλας όπως αυτή του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο τελευταίος που φυσικά μπορεί να ευθύνεται είναι ο προπονητής Βασίλης Βούζας, που διανύει μόλις την τρίτη του εβδομάδα στην ομάδα. Στις δηλώσεις του ανέφερε ότι η έκταση του σκορ αδικεί τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να βελτιώσει θέματα τακτικής και την φυσική της κατάσταση, αλλά πάνω από όλα τη νοοτροπία της. Αναλυτικότερα:

Για το παιχνίδι και την έκταση του σκορ: «Νομίζω ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι, αν και το αποτέλεσμα δεν μας άρεσε. Στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε τις επιθέσεις της αντίπαλης ομάδας, αλλά στο δεύτερο είχαμε να διαχειριστούμε πολλά προβλήματα λόγω της κούρασης, ενώ φοβηθήκαμε και για κάποιους τραυματισμούς.

Το σκορ θεωρώ ότι δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, αφού η ομάδα μας δεν έδειχνε ότι θα κινδυνεύσει να δεχθεί τόσα τέρματα. Όμως δεν μπορούσε να σταθούμε άλλο εδώ. Πρέπει να συνεχίσουμε και να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου».

Για το στόχο που έχει από εδώ και πέρα ο Ολυμπιακός: «Δώσαμε τέσσερα παιχνίδια σε διάστημα 15 ημερών, τα οποία ήταν πολύ επιβαρυντικά. Οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν τις δυνάμεις, ούτε έχουν κάνει την ανάλογη προετοιμασία για να ανταπεξέλθουν σε τόσο βαρύ πρόγραμμα. Ελπίζω στο επόμενο ματς να είμαστε όλοι υγιείς. Να αντιμετωπίσουμε επιτυχώς κάποια προβλήματα τραυματισμών που έχουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Από εδώ και πέρα μοναδική μας επιδίωξη είναι η νίκη σε όλους τους αγώνες. Εξάλλου, θα παίξουμε με πιο βατούς αντιπάλους σε αντίθεση με το ματς κόντρα στη Βέροια, μία ομάδα που διαθέτει πολύ δυνατό ρόστερ και δίκαια βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία».

Για το τι χρειάζεται η ομάδα για να βελτιωθεί: «Χρειαζόμαστε χρόνο για να δουλέψουμε περισσότερο, ώστε να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι τόσο όσον αφορά την τακτική, όσο και την φυσική μας κατάσταση. Επίσης, πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία γιατί η θέση που έχει τώρα η ομάδα δεν είναι συνυφασμένη με την ιστορία της και με το ειδικό βάρος που έχει σε αυτή την κατηγορία. Πρέπει να φέρουμε στη συνέχεια καλύτερα αποτελέσματα και να παίξουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Οικογενειακός φίλος της 17χρονης: Δεν είναι σίγουρο ότι είναι αυτοκτονία, ίσως κρύβονται κι άλλα πράγματα

Αναβρασμός επικρατεί στην τοπική κοινωνία στον Μοχό της Κρήτης μετά την άρνηση του Μητροπολίτη Πέτρας…

26 Μαΐου 2024

Ημερίδα για τα έργα της Άλκης Ζέης και της Ζωρζ Σαρί

Ο Δήμος Νοτίου Πηλίου, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης  Μαγνησίας και το τμήμα Σχολικών δραστηριοτήτων, σε…

26 Μαΐου 2024

Δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν σε πτήση της Qatar Airways ύστερα από αναταράξεις

Δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από νέο περιστατικό με αναταράξεις. Αυτή την φορά, πτήση της Qatar…

26 Μαΐου 2024

Ιερέας δάγκωσε γυναίκα που ήθελε να κοινωνήσει – Η ιστορία πίσω από το απίστευτο περιστατικό

Έναν ιερέα συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές της Φλόριντα των ΗΠΑ. Ο συλληφθείς φέρεται να δάγκωσε…

26 Μαΐου 2024

Οργή για την απόφαση της Μητρόπολης να μη διαβαστεί το Ευαγγέλιο στην κηδεία της 17χρονης

Οργισμένη είναι η οικογένεια της 17χρονης Νικολέτας από την Κρήτη, η οποία πέθανε έπειτα από…

26 Μαΐου 2024

Άνδρας με μηχανάκι έχασε τον έλεγχο και τραυματίστηκε έξω από τον Βρυότοπο

Τροχαίο ατύχημα καταγράφηκε σήμερα, νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, έξω από τον Βρυότοπο του Δήμου…

26 Μαΐου 2024