Ελλάδα

Οικογενειακός φίλος της 17χρονης: Δεν είναι σίγουρο ότι είναι αυτοκτονία, ίσως κρύβονται κι άλλα πράγματα

Αναβρασμός επικρατεί στην τοπική κοινωνία στον Μοχό της Κρήτης μετά την άρνηση του Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου να διαβάσει το Ευαγγέλιο την ημέρα της ταφής της 17χρονης Νικολέτας που βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από τη γέφυρα ΒΟΑΚ στο ύψος της Σταλίδας, την Πέμπτη.

Σκληρή χαρακτηρίζουν τη στάση του Μητροπολίτη οι φίλοι και οι συγγενείς της οικογένειας στο protothema.gr.

«Θα έπρεπε να γίνει κανονικά η κηδεία γιατί μιλάμε για μια ψυχούλα που πέταξε στους ουρανούς και προφανώς έφυγε βασανισμένη και για ένα παιδί μόλις 17ετών. Έπρεπε ο Μητροπολίτης να σταθεί στο πλευρό των γονιών που ψάχνουν απαντήσεις για το θάνατο του παιδιού τους. Η υπόθεση ερευνάται ακόμα, δεν είναι σίγουρο ότι είναι αυτοκτονία. Κι αν κρύβονται άλλα πράγματα πίσω από το θάνατο του παιδιού; Τι θα πει δεν αλλάζει γνώμη ο Μητροπολίτης και δεν διαβάζει ένα παιδί; Είμαστε θυμωμένοι με αυτή τη στάση του Μητροπολίτη γιατί μιλάμε για μια οικογένεια με πέντε παιδιά, αξιοπρεπέστατη και τους συνέβη αυτό το κακό. Ο δικηγόρος της οικογένειας θα κάνει τις απαιτούμενες κινήσεις, θα ψάξει την υπόθεση και θα τη φτάσει μέχρι το τέλος για να δικαιωθεί και η 17χρονη και οι γονείς της» λέει στο protothema.gr οικογενειακός φίλος της άτυχης Νικολέτας.

Τις καταγγελίες της οικογένειας της Νικολέτας θα λάβει πολύ σοβαρά υπόψιν το αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου για λεκτικό bullying από παιδιά του σχολείου που ενδέχεται να επηρέασαν τη ψυχολογία της και να βούτηξε στο κενό. Η αστυνομία σε συννενόηση με την αρμόδια εισαγγελέα θα λάβουν καταθέσεις ώστε να διερευνηθούν τα καταγγελλόμενα και να δοθούν απαντήσεις στους γονείς της 17χρονης, οι οποίοι κάνουν λόγο για ένα χαρούμενο παιδί που είχε στόχους στη ζωή της.

Τα αναπάντητα ερωτήματα που βασανίζουν την οικογένεια της Νικολέτας είναι πολλά, καθώς η 17χρονη έκανε όνειρα να πάει για σπουδές στο εξωτερικό και να γίνει κτηνίατρος.

Αδυνατούν να πιστέψουν πως η αγαπημένη Νικολέτα τους που σε λίγες μέρες θα τελείωνε το σχολείο και θα άνοιγε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, αυτοκτόνησε.

Από το οικογενειακό περιβάλλον της Νικόλετας επιμένουν ότι τη μοιραία εκείνη μέρα κάτι κακό συνέβη στο παιδί τους, έχοντας όλα τα σενάρια ανοιχτά κι αποκλείοντας εκείνο της αυτοκτονίας.

Η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση του θανάτου της Νικολέτας, ενώ συγκλίνει στο σενάριο της αυτοκτονίας, αφού της μοιραίας πτώσης είχαν προηγηθεί τηλεφωνήματα οδηγών στο 100, που έκαναν λόγο για μια κοπέλα η οποία ακροβατούσε με εμφανή διάθεση να πέσει από τη γέφυρα.

Η μαθήτρια, σύμφωνα με πληροφορίες, έφυγε με τα πόδια από το σχολείο της, τελειώνοντας την εξέτασή της στο πλαίσιο των ενδοσχολικών εξετάσεων, λίγο πριν πέσει από τη γέφυρα.

Οι έρευνες στρέφονται προς όλες τις κατευθύνεις και στο ενδεχόμενο η ανήλικη να αντιμετώπιζε προβλήματα ή να είχε προηγηθεί κάποιο περιστατικό που την αναστάτωσε.

Οι συμμαθητές της, που συνεχίζουν να δίνουν ενδοσχολικές εξετάσεις, βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Γι’ αυτό το λόγο στο σχολείο βρίσκονται ψυχολόγοι, προκειμένου να παρέχουν στήριξη σε όποια παιδιά το έχουν ανάγκη.

Πηγή:protothema

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ακτιβιστές βανδάλισαν το πορτρέτο του βασιλιά Καρόλου στο Λονδίνο

Ακτιβιστές της οργάνωσης Animal Rising βανδάλισαν σήμερα το νέο επίσημο πορτρέτο του βασιλιά Καρόλου σε…

12 Ιουνίου 2024

Φωτιά στην Κύπρο: Εκτός ελέγχου το πύρινο μέτωπο – Καίγονται σπίτια, εκκενώνονται χωριά

Ανεξέλεγκτη καίει η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στην Πάφο της Κύπρου ενώ ενεργοποιήθηκε το…

11 Ιουνίου 2024

Κασσελάκης σε Μητσοτάκη: «Να τελειώνουν τα ψέματα» – «Πάμε στο Λογιστήριο του Κράτους να εξετάσουμε τα μέτρα μας»

«Προκαλώ το οικονομικό τμήμα της ΝΔ να πάμε μαζί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και…

11 Ιουνίου 2024

Ναυάγιο στα ανοιχτά της Υεμένης: Στους 39 οι νεκροί μετανάστες – 150 οι αγνοούμενοι

Στους 39 αυξήθηκε ο αριθμός των μεταναστών που έχασαν τη ζωή τους όταν το σκάφος…

11 Ιουνίου 2024

Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 2χρονος που κινδύνευσε να πνιγεί – Το χρονικό

Παραμένει η αγωνία για την κατάσταση της υγείας του 2χρονου αγοριού που κινδύνευσε στη θάλασσα…

11 Ιουνίου 2024

Ισπανία: Πλημμύρισε το αεροδρόμιο της Πάλμα δε Μαγιόρκα – Εικόνες χάους

Το νερό έπεφτε από το ταβάνι και τα αεροπλάνα καθηλώθηκαν στους πλημμυρισμένους διαδρόμους στο αεροδρόμιο…

11 Ιουνίου 2024