Τοπικά

Αναβλήθηκε η δίκη των δασκάλων που κατηγορούνται για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης μαθητή

Αναβλήθηκε για τον Ιούλιο η δίκη που αφορά στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 10χρονου μαθητή στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, που είχε συγκλονίσει πριν από λίγους μήνες την τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

Στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα 10 δάσκαλοι του σχολείου μετά από δίωξη που είχε ασκήσει σε βάρος τους η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο με ενδεχόμενο δόλο, πλημμεληματικού χαρακτήρα.
Η αναβολή ζητήθηκε επειδή υπήρξε πρόβλημα κωλύματος στο πρόσωπο του συνηγόρου πολιτικής αγωγής, αλλά και επειδή έχει παραταθεί η ανάκριση και αναμένεται έκδοση του σχετικού βουλεύματος. Κατόπιν τούτων, μετά και από σχετική πρόταση του Εισαγγελέα, το Δικαστήριο αποφάσισε να δώσει την αναβολή.

Υπενθυμίζεται ότι το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης είχε επιβεβαιώσει την παρά φύσιν πράξη με αιχμηρό αντικείμενο σε βάρος του μαθητή της ε΄ τάξης. Σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει στην Αστυνομία ο πατριός του θύματος, το παιδί είχε υποστεί επανειλημμένα βιασμό μέσα στον χώρο του σχολείου από δύο αγόρια και ένα κορίτσι της στ΄ τάξης του ίδιου σχολείου, τα οποία μάλιστα χρησιμοποιούσαν ένα κατσαβίδι…

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το