Τοπικά

Βολιώτισσα διεκδικεί αποζημίωση από τον Δήμο για ζημιές στο αυτοκίνητό της μετά από σύγκρουση με …κάδο 

Σε εξωδικαστικό συμβιβασμό για την καταβολή αποζημίωσης σε Βολιώτισσα, το αυτοκίνητο της οποίας υπέστη ζημιές μετά από σύγκρουση με κάδο απορριμμάτων, αναμένεται να προχωρήσει ο Δήμος Βόλου. Σχετική απόφαση θα λάβει η Οικονομική Επιτροπή στη συνεδρίαση της ερχόμενης Δευτέρας 13 Ιουλίου.
Το αυτοκίνητο κινείτο επί της οδού Ιωλκού – Ε. Βενιζέλου πάνω από τον περιφερειακό, όταν συγκρούστηκε με κάδο που οι ισχυροί άνεμοι τον ώθησαν σε κίνηση προς την οδό Ιωλκού.

Το Νομικό Τμήμα του Δήμου Βόλου γνωμοδοτεί ότι “συντρέχει νόμιμη περίπτωση και είναι προς το συμφέρον του Δήμου να προχωρήσει σε εξώδικο συμβιβασμό με την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου και εφόσον ληφθεί σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής να της καταβληθεί, με την προσκόμιση των πρωτοτύπων σχετικών φορολογικών παραστατικών για την αποκατάσταση των ζημιών και υπό τον όρο, ότι δεν έχει ούτε διατηρεί κατά του Δήμου καμία άλλη αξίωση από οποιαδήποτε αιτία αναφορικά με το εν λόγω συμβάν καθώς και υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχει λάβει σχετική αποζημίωση από την ασφαλιστική της εταιρεία για το προαναφερθέν συμβάν.
Το χρηματικό ποσό που θα καταβληθεί στην ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου ανέρχεται σε 1.032,00€.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το