Αθλητισμός

Βολιώτες στο Βαλκανικό Kyokushinkai καράτε

Την πόλη και την χώρα μας θα εκπροσωπήσουν στο 8ο Βαλκανικό πρωτάθλημα knock down όλων των κατηγοριών (Παίδων, Εφήβων, Ανδρών και Γυναικών) του δυναμικού Kyokushinkai Karate στο Βελιγράδι της Σερβίας, αθλητές του αρχηγού και εκπροσώπου της χώρας μας Ιωάννη Στεφάνου της πρώτης και μητρικής οργάνωσης του συστήματος με αρχηγό τον Kancho Shokei Matsui 9 Dan.

Το εν λόγω πρωτάθλημα θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 και Κυριακή 27 Μαρτίου 2022 στο Βελιγράδι της Σερβίας με την συμμετοχή αθλητών από όλα τα βαλκανικά κράτη καθώς και αθλητές από την Αυστρία και της Γαλλία.

Το Βαλκανικό πρωτάθλημα του Kyokushinkai Karate θεωρείται από τα πλέον δυναμικότερα της Ευρώπης και το έχουν αποδείξει αυτό οι Βαλκάνιοι αθλητές και αθλήτριες σε όλα τα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα με τις επιτυχίες τους, όπως ο Βούλγαρος πρωταθλητής Ζαχάρι Νταμιάνοφ, ο οποίος έχει αναδειχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής του Kyokushinkai Karate για την τετραετία 2015-2019.

Την ελληνική ομάδα αποτελούν οι εξής αθλητές/τριες: Τσουκαλά Γεωργία στην κατηγορία Κούμιτε Γυναικών -65κιλά, Ασκιανάκη Ροδάνθη στην κατηγορία Κάτα γυναικών, Χασαπάκη Σοφία στην κατηγορία Κούμιτε κορασίδων -40 κιλών, Σηφάκης Μιχάλης στην κατηγορία Κούμιτε Ανδρών -90 κιλών, Δεληγιάννης Νικόλαος στην κατηγορία Κούμιτε Senior -90 κιλών.

Η ελληνική αποστολή αναχωρεί οδικώς αύριο Πέμπτη 24 Μαρτίου και οι αθλητές που την απαρτίζουν θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να κατακτήσουν μετάλλια και να προβάλλουν τη χώρα μας για μια ακόμη φορά.

Ο εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate Ιωάννης Στεφάνου, αρχηγός της ελληνικής αποστολής, θα συμμετέχει στο συνέδριο των αρχηγών-εκπροσώπων διεκδικώντας πρωταθλήματα για την χώρα μας και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ως διαιτητής των αγώνων.

Τόσο ο εκπρόσωπος της Ελλάδας Shihan Ιωάννης Στεφάνου όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του βολιώτικου συλλόγου μας ευχαριστούν θερμά από καρδιάς τους χορηγούς της ελληνικής αποστολής που παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε συνέβαλλαν οικονομικά για την κάλυψη των εξόδων της ομάδας, καλύπτοντας ένα μεγάλο μέρος της συμμετοχής της και βοήθησαν ουσιαστικά στην επιτυχή παρουσίας μας. Πρόκειται για τα εξής καταστήματα της πόλης του Βόλου: State Coffee του Δημήτρη Πουρδάλα, E-Powera Ντούρας & Π. Απέργη Ι.Κ.Ε., Eco Technical Solutions, Τόρης-Χατζής ΕΠΕ εισαγωγές-εμπόριο ανταλλακτικών αυτοκινήτων, Συνεταιριστικό Ι. ΚΤΕΟ Βόλου, Κρέατος Τέχνη του Δάκη Τσίντρου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το