Τοπικά

Βοήθεια στην Εύβοια από τους αγρότες της Μαγνησίας

Οι Αγροτικοί Σύλλογοι τις Μαγνησίας στα πλαίσια δράσης της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Μαγνησίας, στέκονται στο πλευρό των πυρόπληκτων, στέλνοντας βοήθεια στην Εύβοια στις 19/08/2021 με τρόφιμα, είδη υγιεινής και άλλα. Με αυτόν τον τρόπο δείχνουμε την αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους μας Αγρότες, Κτηνοτρόφους και γενικά τους κατοίκους της περιοχής. Στηρίζουμε τον αγώνα των Φορέων και των Σωματείων και τα δίκαια αιτήματά τους για την πλήρη αποζημίωση όλων των πληγέντων.

“Μετά από την παράδοση πραγμάτων συναντηθήκαμε με τον Αγροτικό Σύλλογο Μαντουδίου και μας είπαν για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Κτηνοτρόφοι λόγω της έλλειψης βοσκοτόπων διότι κάηκε όλο το δάσος. Για αυτό τον λόγο πήραμε απόφαση να μαζέψουμε ζωοτροφές για τους συναδέλφους μας.

Καλούμε όλους τους αγρότες του νομού αλλά και όσους άλλους μπορούν να συμβάλλουν με ζωοτροφές, να τα πάνε στα αντίστοιχα σημεία συλλογής”, αναφέρει ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου.

Τα σημεία στα οποία θα γίνεται συλλογή ζωοτροφών από την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Μαγνησίας είναι:

1. Στην Ζαγορά θα μαζεύονται καθημερινά στην κοινότητα της Περαχώρας τις ώρες 8:00 με 10:00 μ.μ.. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6986691325

2. Στον Αλμυρό θα μαζεύονται σε συνεννόηση με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου στο τηλέφωνο: 6976315548

3. Στην Δράκεια επίσης στην κοινότητα τις περιοχής, καθημερινά τις ώρες 8:00 με 10:00 μ.μ. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948285203.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το