Αθλητισμός

Βλάχος: «Έπρεπε να προσαρμοστούμε στο πόλο που παίζουν»

Η Εθνική Ελλάδας επικράτησε με 18-7 της Ιαπωνίας στο δεύτερο παιχνίδι της φάσης των ομίλων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου, με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Θοδωρή Βλάχο, να δηλώνει πως η προετοιμασία της ομάδας για τον συγκεκριμένο αγώνα, ήταν διαφορετική από αυτήν που έκαναν για την αναμέτρηση με την Κροατία.
Αναλυτικά όσα είπε ο Θοδωρής Βλάχος:
«Αν πω το παιχνίδι το φοβόμασταν, όποιος είδε το σκορ θα πει πως αυτός δεν ξέρει. Όμως, είναι μία ομάδα με την οποία τις δύο τελευταίες φορές που αναμετρηθήκαμε, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και του Τόκιο, τους κερδίσαμε στην τελευταία φάση. Είναι μία ομάδα που παίζει ιδιαίτερο πόλο και είναι επικίνδυνη, αλλά εμείς σήμερα ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι! Ίσως μας βοήθησε η κοινή προετοιμασία που κάναμε, μία εβδομάδα πριν, με αποτέλεσμα να συνηθίσουμε το παιχνίδι τους.
Επίσης είχαμε και το κίνητρο να πάρουμε μία καθαρή νίκη για το κυνήγι της πρώτης θέσης, η οποία θα κριθεί στη διαφορά τερμάτων. Νομίζω δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε καλύτερη διαφορά… Δεν θέλω να είμαι πλεονέκτης, αλλά πιστεύω πως είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα είμαι πολύ ευχαριστημένος με τους παίκτες».

Για τη διαφορά των δύο παιχνιδιών με Κροατία και Ιαπωνία: «Τις τελευταίες δύο μέρες ασχολούμαστε σαν να παίζουμε ένα άλλο άθλημα. Η προετοιμασία που κάναμε για το παιχνίδι με την Κροατία διαφέρει από τον πώς προετοιμαστήκαμε για το σημερινό παιχνίδι. Έπρεπε να κάνουμε ιδιαίτερα πράγματα και προσαρμοστούμε στο πόλο που παίζουν.
Από εδώ και πέρα θα παίζουμε κανονικό πόλο, αλλά αυτά που είδα και με ευχαρίστησαν είναι η διάθεση και η αυτοπεποίθηση των παικτών μου, στοιχεία τα οποία είναι καλά για τη συνέχεια».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το