Κόσμος

Βίντεο από την επιχείρηση «εξουδετέρωσης» του Ουκρανού «προδότη» – Τον χαρακτήριζαν «μαριονέτα του Πούτιν»

Οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες αποκάλυψαν σήμερα εικόνες από τον τόπο της δολοφονίας του Ίλια Κίβα, ενός «προδότη» όπως χαρακτηρίζεται που έγινε μαριονέτα του Πούτιν. Η μυστική υπηρεσία SBU κατέστησε σαφές ότι οι εικόνες και τα πλάνα κυκλοφόρησαν σκόπιμα ως προειδοποίηση προς άλλους Ουκρανούς που συνεργάζονται με τις δυνάμεις του Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Αυτό είναι ένα μήνυμα προς όλους τους προδότες και τους εγκληματίες πολέμου που έχουν περάσει στο πλευρό του εχθρού», είπε ουκρανική πηγή στα ΜΜΕ. «Θυμηθείτε, η Ρωσία δεν θα σας προστατεύσει… Ο θάνατος είναι η μόνη προοπτική που περιμένει τους εχθρούς της Ουκρανίας», ο ίδιος πρόσθεσε.

Η δημοσιοποίηση των πλάνων ακολούθησε τη δήλωση του εκπροσώπου της SBU Andriy Yusov, ο οποίος είπε στην ουκρανική τηλεόραση ότι «μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Kyva δεν υπάρχει πια. Αυτή τη μοίρα θα έχουν όλοι προδότες της Ουκρανίας και οι μαριονέτες του καθεστώτος του Πούτιν ».

Η δημοσιοποίηση των εικόνων και του βίντεο από τη σκηνή της δολοφονίας έρχεται καθώς ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι συναντήθηκε με τον επικεφαλής της SBU Vasyl Maliuk για να συζητήσουν τις προσπάθειες για την πάταξη όσων συνεργάζονται με τη Ρωσία, ανέφερε η Ukrinform.

Προπαγανδιστής του Κρεμλίνου, ο οποίος εμφανιζόταν σε κρατικές τηλεοπτικές εκπομπές, ο Kyva είχε ισχυριστεί ότι ο Ζελένσκι ήταν πράκτορας της MI6 και εθισμένος στην κοκαΐνη.

Πηγή: ethnos.gr

Προηγούμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το