Ελλάδα

Βιασμός 19χρονης: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δράστες

Eλεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν και οι δύο κατηγορούμενοι για τον βιασμό 19χρονης κοπέλας στα Πατήσια.
Συγκεκριμένα, στον ένα εκ των δυο κατηγορουμένων για την αρπαγή και το βιασμό της κοπέλας στα Πατήσια επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης δυο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Ελεύθερος αφέθηκε επίσης και ο δεύτερος κατηγορούμενος με την υποχρέωση εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του ανά τακτά διαστήματα.
Και στους δυο κατηγορούμενους ανακριτής και εισαγγελέας απαγόρευσαν να προσεγγίζουν ή να επικοινωνούν με το θύμα με οποιονδήποτε τρόπο.
Να σημειωθεί ότι η νεαρή γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες είχε ανακαλέσει μερικώς την αρχική της καταγγελία σύμφωνα με την οποία οι δυο κατηγορούμενοι την άρπαξαν, την έκλεισαν στο διαμέρισμα του ενός επί τρεις ημέρες και τη βίαζαν κατ’ επανάληψη.

Το κατηγορητήριο των δύο δραστών
Υπενθυμίζεται ότι στους δύο δράστες είχε ασκηθεί Ποινική δίωξη για αρπαγή από κοινού με σκοπό να εξαναγκαστεί το θύμα σε πράξεις, ομαδικό βιασμό, διάθεση ναρκωτικών από κοινού, απόπειρα διάθεσης ναρκωτικών από κοινού για ποσότητα που εξυπηρετεί τη χρήση του άλλου χωρίς αντίτιμο, κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών για ίδια χρήση.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το