Παραπολιτικά

Βαθύτερα

Πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη καλούνται να βάλουν οι καταναλωτές για την αγορά ψησταριάς, σούβλας και μοτέρ για το ψήσιμο του οβελία. Και πώς να μην είναι έτσι, όταν η τιμή της πρώτης ύλης, του μετάλλου εν προκειμένω, έχει σχεδόν τριπλασιαστεί. Όσο και να προσπαθήσει ο έμπορος ή ο κατασκευαστής να συγκρατήσει τις τιμές, αυτό είναι αδύνατο. Όσο και να κατεβάσει το κέρδος του, πάλι η τιμή θα ανέβει στο τελικό προϊόν. Πάντως μια οικονομική λύση για ψησταριά, δύο σούβλες και δύο μοτέρ, θα στοιχίσει στον καταναλωτή περίπου 100-120 ευρώ, για να ψήσει τον παραδοσιακό οβελία.
Λ.Α.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το