Πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη καλούνται να βάλουν οι καταναλωτές για την αγορά ψησταριάς, σούβλας και μοτέρ για το ψήσιμο του οβελία. Και πώς να μην είναι έτσι, όταν η τιμή της πρώτης ύλης, του μετάλλου εν προκειμένω, έχει σχεδόν τριπλασιαστεί. Όσο και να προσπαθήσει ο έμπορος ή ο κατασκευαστής να συγκρατήσει τις τιμές, αυτό είναι αδύνατο. Όσο και να κατεβάσει το κέρδος του, πάλι η τιμή θα ανέβει στο τελικό προϊόν. Πάντως μια οικονομική λύση για ψησταριά, δύο σούβλες και δύο μοτέρ, θα στοιχίσει στον καταναλωτή περίπου 100-120 ευρώ, για να ψήσει τον παραδοσιακό οβελία.
Λ.Α.
Παραπολιτικά
Βαθύτερα
Προηγούμενο ΆρθροΙστιοπλοΐα: Στις 6-8 Μαΐου το Skiathos Palace Cup