Θ Plus

Val Kilmer – Έχει καρκίνο του φάρυγγα

Ο Michael Douglas αποκαλύπτει ότι ο φίλος του Val Kilmer έχει καρκίνο του φάρυγγα. Από την Ηλιάνα Φασόλη.
 Φιλία 20 χρόνων έχουν οι Val Kilmer και Michael Douglas με τον πρώτο να αντιμετωπίζει θέμα υγείας εδώ και πολύ καιρό αλλά προφανώς είναι δύσκολο να θίξει και να συζητήσει ένα προσωπικό του θέμα με τους paparazzi και τους ανθρώπους της τηλεόρασης.

Ο Michael Douglas από την άλλη σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Jonathan Ross αποκάλυψε ότι ο φίλος του Val Kilmer έχει διαγνωσθεί με καρκίνο του φάρυγγα και πως τα πράγματα δεν πηγαίνουν και πολύ καλά. Θυμίζουμε πως και ο ίδιος είχε αντιμετωπίσει προ ολίγων χρόνων θέμα με τον καρκίνο αλλά η αντιμετώπιση ήταν επιτυχής.

H ταινία δεν εξελίχθηκε όπως θα περιμέναμε αλλά περάσαμε πολύ καλά. Ο Val ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος που τώρα αντιμετωπίζει ότι είχα και `γω, αλλά τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά.Προσεύχομαι γι` αυτόν. Αυτός είναι ο λόγος που δεν μαθαίνετε κάτι για τον Val τελευταία, δηλώνει για τη συνεργασία τους στην ταινία The Ghost in the Darkness το 1996.

Από τις αρχές του 2015 επικρατούσαν οι φήμες για σοβαρό θέμα υγείας με το γεγονός αιμορραγίας του λαιμού, επέμβασης τραχειοστομίας και συνεχούς κάλυψής του είτε σε εσωτερικούς χώρους είτε σε εξωτερικούς είχε θορυβήσει πολύ κόσμο αν και ο ίδιος είχε αρνηθεί οποιαδήποτε φήμη κυκλοφορούσε μες το καλοκαίρι του 2015.

Πηγή: Klik

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το