Τοπικά

Τυχερό στην… ατυχία του το βρέφος που βρέθηκε στο δρόμο ξημερώματα στην Ελασσόνα – Κοινωνική λειτουργός ερευνά τις συνθήκες

Τυχερό στην ατυχία του σε ένα περιστατικό που δεν έχει ιστορικό προηγούμενο στάθηκε ένα βρέφος ηλικίας περίπου ενός έτους στην Ελασσόνα.

Ήταν χθες νωρίς τα ξημερώματα όταν το βρέφος διέφυγε της προσοχής της μητέρας του και – άγνωστο πως – βρέθηκε κυριολεκτικά στο δρόμο. Μία γυναίκα που περνούσε εκείνη την ώρα με το αυτοκίνητό της, είδε το παιδί μπροστά της και αμέσως σταμάτησε και το πήρε στην αγκαλιά της καθώς από το δρόμο διέρχονταν και άλλα οχήματα και υπήρχε κίνδυνος τραυματισμού. Ειδοποίησε την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε το παιδί.

Για εξηγήσεις κλήθηκε η μητέρα η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα, ενώ για το συμβάν ενημερώθηκαν και οι εισαγγελικές αρχές. Μιλώντας στο onlarissa.gr, ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας εξήγησε πως “το περιστατικό είναι πολύ σοβαρό και η αγωνία μας μεγάλη. Σίγουρα είναι κάτι που μας έχει ανησυχήσει. Έχουμε αναθέσει το ζήτημα σε κοινωνική λειτουργό που διεξάγει έρευνα και αναμένουμε το πόρισμά της”.

Πηγή:newsroom onlarissa

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το