Ελλάδα

Τσίπρας στο TikTok: Μητσοτάκης και Σκέρτσος θα κόβονταν σήμερα στις πανελλαδικές

Αναβάθμιση του προφίλ του στο TikTok φαίνεται ότι αποφάσισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ενόψει και των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Σε βίντεο που δημοσίευσε, ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στο ζήτημα της μείωσης των έμμεσων φόρων με αφορμή τη σημερινή εξέταση των μαθητών στο μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας στις Πανελλαδικές.

«Έμαθα ότι σήμερα στις Πανελλαδικές στο μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας έπεσε ερώτηση για το αν οι έμμεσοι φόροι επιβαρύνουν άνισα τα χαμηλά εισοδήματα. Ελπίζω παιδιά να μην αντιγράψατε Σκέρτσο και Μητσοτάκη και να γράψατε αυτό που λέει η λογική και αυτό που λέει και το βιβλίο σας. Σας εύχομαι καλή επιτυχία», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

@atsipras

Είπαν δεκάδες φορές ότι δεν μειώνουν τον ΦΠΑ για να μην ευνοηθούν οι πλούσιοι. Σήμερα στις Πανελλαδικές θα κόβονταν. #AlexisTsipras #Τσίπρας #ΣΥΡΙΖΑ #πανελλήνιες2023 #tiktokgreece

♬ πρωτότυπος ήχος – Αλέξης Τσίπρας

Μάλιστα, συνόδευσε το βίντεό του με το σχόλιο: «Είπαν δεκάδες φορές ότι δεν μειώνουν τον ΦΠΑ για να μην ευνοηθούν οι πλούσιοι. Σήμερα στις πανελλαδικές θα κόβονταν».

Στο βίντεο μάλιστα είχε συνεχώς λεζάντα : «ΑΟΘ Κοινή λογική vs. Νεοφιλελεύθερες Θεωρίες 1-0».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το