Αθλητισμός

Τσιμπανάκος: Μπήκα μπροστά και πάλεψα

Παρέμβαση στην εκπομπή “clasico” του ραδιοφωνικού σταθμού “Βόλος 98.6”  έκανε ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, ο οποίος ανέφερε για μια ακόμη φορά ότι ο κύκλος του στον Ολυμπιακό έχει κλείσει, αλλά αν ο Ερασιτέχνης χρειαστεί βοήθεια, θα την προσφέρει. Αναφέρθηκε, επίσης, στο αθλητικό κέντρο που δημιούργησε στον Άγιο Γεώργιο Φερών, αλλά και στον κ. Νταόπουλο. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Ειπώθηκαν κάποια πράγματα από τον δήμαρχο Βόλου, ότι δεν πληρώνουμε στον Ολυμπιακό. Εγώ κρατώ μία στάση από το 2016 μέχρι και το 2022. Δεν πρόκειται να υποκύψω σε κανέναν. Ήμουν ο μοναδικός που μπήκα μπροστά και πάλεψα. Αυτό μπορούσα να κάνω για τον Ολυμπιακό, αυτό έκανα. Είχα καμία δουλειά να πληρώσω τον Γουόρντεν; Ήμουν εγώ διοίκηση στον Ολυμπιακό, όταν έπαιξε στην ομάδα ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής; Αν τα βρήκαμε εμείς με τον Γιαλούση ήταν δικό μας θέμα. Δεν ήταν όμως υποχρέωση δική μας να τον πληρώσουμε.

Από τα εισιτήρια διαρκείας ο Ερασιτέχνης έχει κρατήσει το 10%. Όχι μόνο φέτος, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια. Όταν χρειάστηκε να βοηθήσω τον Ερασιτέχνη τον βοήθησα, ακόμα και όταν δεν ήμουν στον Ολυμπιακό, ως παράγοντας του ποδοσφαιρικού τμήματος. Είχα βοηθήσει παλαιότερα και το τμήμα μπάσκετ, όταν επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής ήταν ο Αλέκος Μεταφτσής.
Ρωτήστε τον δήμαρχο, ποιοι ήταν μπροστινοί στον Ολυμπιακό Βόλου το 2016 και ποιοι ήταν από πίσω. Αν υπάρχουν υπόλοιπα σε οφειλές από τη φετινή χρονιά, υπάρχει μία εγγυητική 150.000 ευρώ και ο καθένας μπορεί να προσφύγει.

Δημιούργησα ένα αθλητικό κέντρο και σε ένα κύκλο εργασιών 130.000 ευρώ, λάβαμε 16.000 ευρώ από την Περιφέρεια, που είναι ένα πολύ μικρό ποσό. Εν πάση περιπτώσει, εκτιμώ την κ. Κολυνδρίνη, η οποία μας βοήθησε. Ό,τι χρήματα δαπανήθηκαν για το προπονητικό κέντρο, μπήκαν από τη δική μου τσέπη.

Αφήνω ένα προπονητικό κέντρο στολίδι στον Άγιο Γεώργιο και από κει και πέρα, ο Ερασιτέχνης είναι υπόλογος για την επόμενη μέρα. Εμείς την Παρασκευή θα παραδώσουμε το αθλητικό κέντρο, όπως πρέπει και ο Ερασιτέχνης θα πρέπει να αναλάβει τη συντήρησή του. Εύχομαι η επόμενη μέρα να είναι λαμπρή για τον Ολυμπιακό.

Εάν ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός χρειαστεί τη βοήθειά μου, το έχω πει και δημόσια ότι θα την έχει. Εγώ από τον Ολυμπιακό έχω τελειώσει. Δεν θέλω να αναφερθεί ξανά το όνομά μου. Ο Ερασιτέχνης, πού είναι ο θεματοφύλακας του συλλόγου, να βρει την καλύτερη λύση. Από την πλευρά μου, όσο μπορώ θα βοηθήσω.

Ο κ. Νταόπουλος πραγματικά έβαλε χρήματα στον Ολυμπιακό Βόλου και πήρε το 51% των μετοχών. Είναι ένας υγιέστατος επιχειρηματίας και ας τον λοιδόρησε ο δήμαρχος. Ο κ. Νταόπουλος τα έβαλε τα χρήματα και πρέπει να το αναγνωρίσουμε αυτό. Εγώ δεν διέλυσα κανέναν Ολυμπιακό. Πήγα την ομάδα μέχρι τέλους, έστω κι αν αποτύχαμε αγωνιστικά. Ούτε παράτησα τον Ολυμπιακό με χρέη, όπως κάποιοι το έκαναν το 2016.

Εμένα δεν μπορεί να με διώξει κανείς, αν δεν θέλω εγώ να φύγω. Έξι χρόνια πήγαινα μπροστά και οι άλλοι κρυβόντουσαν. Τώρα να βγουν αυτοί μπροστά και να αποδείξουν πόσο Ολυμπιακοί είναι».

Ο Αχιλλέας Μπέος με  παρέμβασή του στην ίδια εκπομπή, μετά τα όσα είπε ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, ανέφερε τα εξής: «Όταν ανέλαβα τον Ολυμπιακό Βόλου, το 2008, δεν ήρθε κανείς να με παρακαλέσει. Πήγα, ανέλαβα την ομάδα, κατέβαλα το τίμημα, όποιο ήταν αυτό και αγόρασα τις μετοχές. Με την υπογραφή των συμφωνητικών πληρώθηκαν 27 πρόσφυγες. Το 2016 έδωσε κάποιος ένα ευρώ για να πάρει τον Ολυμπιακό Βόλου; Όχι. Τον πήρε από τη Γ’ Εθνική και σήμερα τον παραδίδει ξανά στη Γ’ Εθνική».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το