Τοπικά

Τσακώθηκαν μπροστά στα ανήλικα παιδικά τους δύο γονείς στον Βόλο που αλληλομηνύθηκαν

Τσακώθηκαν στο σπίτι, μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών τους, αλληλομηνύθηκαν, συνελήφθησαν και χθες οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.
Ο λόγος για δύο γονείς, που έλυσαν τις διαφορές τους με τη βία, αλλά θύματα έπεσαν και τα δύο ανήλικα παιδιά τους, 5 και 11 ετών αντίστοιχα, που οδηγήθηκαν μαζί με τους αλληλομηνυθέντες γονείς τους στο Αστυνομικό Τμήμα, καθώς δεν υπήρχε άλλος στο σπίτι, για να τα επιμεληθεί… Το επεισόδιο σημειώθηκε στις 12 περίπου προχθές τα μεσάνυχτα, στο σπίτι του ζευγαριού στον Βόλο.

Οι δυο τους καβγάδισαν για άγνωστο λόγο και ο μεν σύζυγος, 41 ετών, υποστηρίζει ότι η γυναίκα τού επιτέθηκε με μαγειρικά σκεύη (κουτάλες, πιρούνια) και τη χτύπησε σε άμυνα, για να την απωθήσει, η δε σύζυγος, 31 ετών, υποστηρίζει στη μήνυσή της, ότι τη χτύπησε στο μάτι, όπου μάλιστα ήταν εμφανές χθες το σημάδι… Οι δύο σύζυγοι αλληλομηνύθηκαν, αστυνομικοί του Τμήματος Βόλου έσπευσαν στην οικία τους, τους συνέλαβαν και τους μετέφεραν στο Τμήμα, όπου και διανυκτέρευσαν. Ωστόσο, υπήρξε πρόβλημα με την επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών, καθώς δεν υπήρχε πρόσωπο της οικογένειας άλλο, να τα αναλάβει και έτσι οδηγήθηκαν στους παππούδες τους… Η εισαγγελέας Πρωτοδικών άσκησε εναντίον τους δίωξη για ενδοοικογενειακές σωματικές βλάβες, ενώπιον ανηλίκων και χθες οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, όπου ο συνήγορος ζήτησε προθεσμία, προκειμένου να ενημερωθεί για την υπόθεση. Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα και η δίκη αναβλήθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, ενώ οι δύο γονείς αφέθηκαν ελεύθεροι. Ωστόσο στον σύζυγο επιβλήθηκε ο όρος να μην πλησιάζει την οικία της συζύγου του μέχρι τη δίκη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το