Τοπικά

Τρύφων Πλαστάρας: “Συνεργασία πολιτικών και παραγωγικών δυνάμεων για να μπει η Μαγνησία σε αναπτυξιακή πορεία”

Ζητήματα που αφορούν στην τοπική οικονομία, στην παραγωγή και στην εξωστρέφεια των προϊόντων της Μαγνησίας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Τρύφων Ε. Πλαστάρας, στα γραφεία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, με τον πρόεδρο Αριστοτέλη Μπασδάνη, και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα με κοινή συνισταμένη όσων συμμετείχαν την ανάγκη για μεγαλύτερη συνεργασία μεταξύ των βουλευτών με τις κοινωνικές και παραγωγικές δυνάμεις της Μαγνησίας.
«Οφείλουμε να καταρτίσουμε ένα συνολικό σχέδιο για την επόμενη μέρα. Είναι ανάγκη να δημιουργήσουμε ένα master plan για τον τόπο μας ώστε να βάλουμε τη Μαγνησία σε δημιουργική και παραγωγική πορεία, διεκδικώντας από την κεντρική εξουσία τους αντίστοιχους πόρους», επεσήμανε ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής , ο οποίος με την ιδιότητα του μέλους της διοίκησης του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, αλλά και ως πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ και μέλος του Δ.Σ. της ΓΣΕΒΕΕ , σε κάθε ευκαιρία θέτει τα ζητήματα που αφορούν στην ανάπτυξη.
Ακόμη ο κ. Πλαστάρας αναφέρθηκε στους τομείς του προγράμματος του ΚΙΝΑΛ για την άμεση τόνωση της επιχειρηματικότητας, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:
-Μείωση των έμμεσων φόρων σε τομείς και κλάδους που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην επανεκκίνηση της Οικονομίας όπως η εστίαση, ο τουρισμός, το κρασί, οι ζυθοποιίες.
-Κίνητρα σε όσους επενδύουν και δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας. Να προχωρήσουμε σε στοχευμένη και σημαντική μείωση του χρόνου απόσβεσης μιας επένδυσης με προστιθέμενη αξία.
-Απαλλαγή για 3 χρόνια από συνταξιοδοτικές εισφορές νέους που ξεκινούν την δική τους επιχείρηση ή επαγγελματική δραστηριότητα, κ.α.

Eγκαίνια πολιτικού γραφείου
Την ερχόμενη Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 21.00 ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας Τρύφων Ε. Πλαστάρας εγκαινιάζει το πολιτικό του γραφείο, στην οδό Κ. Καρτάλη 1- Αργοναυτών στον 1ο όροφο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το