Τοπικά

Τρόφιμα στις ευπαθείς ομάδες θα μοιράσει για το Πάσχα ο Δήμος Σκιάθου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία και ο Δήμος Σκιάθος αναμένεται να προμηθευτεί άμεσα τρόφιμα για τις ευπαθείς ομάδες.
Σημειώνεται ότι το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε, με την υπ’ αρ.44/2020 απόφασή του μετά από εισήγηση της παράταξης «Σκιάθος Ενωμένη», μεταξύ άλλων και την προμήθεια ειδών για τις ευπαθείς ομάδες με μη χρονοβόρα διαδικασία. Σήμερα Μεγάλη Τετάρτη, 15 Απριλίου, με την υπ’αρ.97/2020 απόφαση της ΟΕ ολοκληρώθηκε η διαδικασία και ο Δήμος θα μπορέσει έγκαιρα να ενισχύσει τους αναξιοπαθούντες δημότες για τις εορτές του Πάσχα.
Ο επικεφαλής κ. Νικόλαος Πλωμαρίτης και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Σκιάθος Ενωμένη», ευχαρίστησαν θερμά τα μέλη της οικονομικής επιτροπής του Δήμου, τον πρόεδρό της κ. Νικόλαο Λιακόπουλο, τον γραμματέα της κ. Νικόλαο Τασιόπουλο και τους υπαλλήλους της Οικονομικής Υπηρεσίας για τον ζήλο που έδειξαν έτσι ώστε να προωθηθούν το ταχύτερο δυνατόν οι διαδικασίες.
«Ως παράταξη αλλά και ο καθένας μας ως άτομο είμαστε και θα είμαστε έτοιμοι με τις γνώσεις και τις ικανότητες μας να αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία, πρόγραμμα ή νόμο της περιφέρειας και της κεντρικής κυβέρνησης προς όφελος όλων των συμπολιτών μας», επισημαίνουν τα στελέχη της παράταξης «Σκιάθος Ενωμένη»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το