Ελλάδα

Τροχαίο ατύχημα για Λίνα Μενδώνη – Άννα Παναγιωταρέα

Τροχαίο ατύχημα στο οποίο, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε σοβαρά ούτε η ίδια ούτε οι συνεπιβάτες της, είχε το μεσημέρι η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη.
Η κυρία Μενδώνη είχε μόλις ολοκληρώσει το προγραμματισμένο ραντεβού της με την υφυπουργό Πολιτισμού των ΗΠΑ, στην περιοχή του Χίλτον και βρισκόταν στο αυτοκίνητο, μαζί με την στενή συνεργάτη της, Άννα Παναγιωταρέα,τον αστυνομικό της προσωπικής της ασφάλειας και τον οδηγό της. Ενώ κινούνταν κανονικά, και με χαμηλή ταχύτητα, ένα άλλο όχημα, ερχόμενο από τον κάθετο δρόμο, παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη και προσέκρουσε στο αυτοκίνητο της υπουργού, από την πλευρά του οδηγού.

Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, που πραγματοποιήθηκαν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», διαπιστώθηκε πως η κυρία Μενδώνη είχε κάποια επιπόλαια μικροτραύματα και κρίθηκε απαραίτητη η τοποθέτηση κολάρου στον αυχένα της ενώ η κυρία Παναγιωταρέα διαγνώστηκε με ελαφρά διάσειση.
Οι γιατροί συνέστησαν, και στις δύο, ξεκούραση παρόλα αυτά η υπουργός Πολιτισμού όχι μόνον δεν επέστρεψε στο σπίτι της αντιθέτως πήγε στη Βουλή και μίλησε για αρκετή ώρα από το βήμα.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το