Παραπολιτικά

Το τσίρκο του Βόλου

Ο Μπέος μια τιμή επιφύλαξε για την ομάδα του σε σημερινή συνέντευξη που έδωσε για να δηλώσει ότι το βούλευμα που τον παραπέμπει σε δίκη για μια σειρά από κακουργήματα είναι κατάπτυστο και δεν θα έχει μαζί του δικηγόρο στη δίκη. Τους είπε, ούτε λίγο  ούτε πολύ, τσιράκια του  που θα κάνουν ό,τι θέλει, γιατί αν δεν υπήρχε αυτός δεν θα υπήρχανε και εκείνοι. Μεταξύ μας, καλά τους κάνει, αυτό τους αξίζει. Είπε επίσης ότι όπου πάνε τους χειροκροτούνε. Έτσι γίνεται, όταν βγαίνει βόλτα το τσίρκο, το χειροκροτούνε.  Πρώτη μάλιστα βγαίνει η αρκούδα…

Κατά τα λοιπά είπε πως θα επιλέξει αυτός το νέο δήμαρχο , που θα του είναι πρόσωπο απόλυτα υπάκουο σε αυτόν, ενώ για την πλάκα του μπορεί να βάλει και ένα ψαρά που να του δίνει χαρτί με οδηγίες κάθε μέρα  για το τι θα κάνει.

Τον ψαρά θέλουμε,  είμαστε με τον ψαρά. Περισσότερο μυαλό από όλους εκεί μέσα θα έχει, μεροκάματο θα ξέρει να βγάζει σε σχέση με πολλούς άεργους που εξασφάλισαν μισθό μέσα από το δημαρχείο. Σε σχέση δε με τον Μπέο, δεν θα είναι ο ψαράς δήμαρχος, αλλά διαμάντι.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το