Τοπικά

Το θεατρικό δρώμενο «Trafficking: Με τα μάτια του θύματος» παρουσίασε ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Βόλου «Θέτις»

Πολύ μικρός αποδείχθηκε ο χώρος του «Ελέφαντα» στο κέντρο του Βόλου, που κατακλύστηκε από κόσμο, στην πλειοψηφία του γυναίκες όλων των ηλικιών, για να παρακολουθήσει το θεατρικό δρώμενο από τον Σοροπτιμιστικό Όμιλο Βόλου «Θέτις».


Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ οι σοροπτιμίστριες του Ομίλου Βόλου «Θέτις», στο πλαίσιο του στόχου τους «Εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών», διοργάνωσαν θεατρικό δρώμενο με τίτλο «Trafficking: Με τα μάτια του θύματος», το οποίο παρακολούθησαν ακόμα και όρθιοι.
Πρόκειται για ένα δρώμενο με πάρα πολλά μηνύματα που σκηνοθέτησε και επιμελήθηκε ο Δημήτρης Δακτυλάς, ενώ τους ρόλους απέδωσαν μέλη του Ομίλου μαζί με μέλη του παραρτήματος Βόλου της Α21.


Ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Βόλου «Θέτις» συμμετέχει στην παγκόσμια δράση ενάντια στη βία κατά των γυναικών με τον γενικό τίτλο «Let’s orange the world».
Σκοπός της Α21 είναι η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας πάνω στα μεγάλα προβλήματα, που είναι η βία κατά των γυναικών και η εμπορία των ανθρώπων. Η γραμμή 1109 είναι η γραμμή πληροφόρησης, αλλά και καταγγελιών για τα δύο αυτά σημαντικά κοινωνικά θέματα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το