Κόσμος

Το πάρτι με μαγιό στους -39 βαθμούς Κελσίου που τρέλανε μέχρι και τους Ρώσους

Μια ομάδα νεαρών ανδρών στην πόλη Τομσκ της Σιβηρίας δεν μπορούσε να περιμένει το καλοκαίρι και διοργάνωσε ένα υπαίθριο μαγιό πάρτι σε θερμοκρασία -39 Κελσίου, εντυπωσιάζοντας ακόμη και τους Ρώσους που είναι μαθημένοι στις χαμηλές θερμοκρασίες. Το βίντεο του υπαίθριου πάρτι που έγινε σε μία χιονισμένη πλατεία της πόλης ανέβηκε στο Instagram και έγινε χαμός.

Πάνω από δώδεκα άτομα με μπικίνι, πολύχρωμα σορτς αλλά και μάσκες για τον κορωνοϊό χόρεψαν μπροστά από ένα στολισμένο δέντρο. Η θερμοκρασία στο Τομσκ κατά τη στιγμή του πάρτι ήταν στο επιβλητικό -39 Κελσίου, σύμφωνα με ένα τηλέφωνο που εμφανίζεται στο βίντεο. Το πάρτι είχε σκοπό να γιορταστούν τα γενέθλια ενός από τους συμμετέχοντες, ο οποίος σκόπιμα περίμενε μια ιδιαίτερα κρύα μέρα για να κάνει το ψυχρό κλιπ. «Ο καιρός έκανε τη δουλειά του και μας έδωσε ένα ρεκόρ θερμοκρασίας για την ιδέα μου», έγραψε ο δημιουργός του πάρτι.

«Περιμένετε άνθρωποι, το καλοκαίρια είναι ακριβώς στη γωνία» ήταν το σύνθημα ενώ σε ρόλο μασκότ εμφανίζεται μία λούτρινη αλεπού. «Είναι το πιο ζεστό και δροσερό πάρτι» έγραψε ένας χρήστης ενώ ένας άλλος έγραψε ότι οι άνθρωποι στο βίντεο ήταν «απλώς τρελοί», ενώ μερικοί ζήλεψαν που δεν είχαν προσκλήθηκαν. Κάτοικοι του Τομσκ επιβεβαίωσαν ότι το κλιπ δεν ήταν φάρσα και ότι είχε βιντεοσκοπηθεί μια παγωμένη μέρα στις αρχές του Δεκέμβρη καθώς τις ημέρες των Χριστουγέννων η θερμοκρασία ήταν γύρω στους -20 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το