Τοπικά

Το Λιμεναρχείο Βόλου για την αναγγελία θυελλωδών ανέμων

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώθηκε ότι σύμφωνα με το «ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ»  στις Περιφέρειες, Θεσσαλίας -Σποράδες , στα δυτικά της Στερεάς Ελλάδος στην Εύβοια , Πελοπόννησο και Αιγαίο όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές με σποραδικές καταιγίδες και πιθανό τα φαινόμενα κατά τόπους να είναι έντονα και συνοδευόμενα από ισχυρούς ανέμους μέχρι και 8 μποφόρ .
Κατόπιν τούτου συστήνεται στους ιδιοκτήτες και κυβερνήτες μικρών σκαφών να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλούς πρόσδεσης και να μην αποπλεύσουν κατά το χρόνο ισχύος του έκτακτου δελτίου.
Οι χειμερινοί κολυμβητές συστήνεται όπως αποφεύγουν τη λήψη θαλασσίου λουτρού.
Ναυταθλητικοί και Αλιευτικοί σύλλογοι, παρακαλούνται για την ενημέρωση των μελών τους, και να αποφύγουν την δραστηριοποίηση κατά τον χρόνο ισχύος του έκτακτου δελτίου.
Ενώσεις ρυμουλκών πλοίων και εθελοντικές οργανώσεις που κοινοποιείται το παρόν, ενημερώνονται για την ετοιμότητά τους προς παροχή συνδρομής σε περίπτωση περιστατικού στη θάλασσα. Ναυτικοί πράκτορες που κοινοποιείται το παρόν παρακαλούνται για την ενημέρωση των Πλοιάρχων των πλοίων που πρακτορεύουν

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το