Τοπικά

Το ΚΙΝΑΛ καταγγέλει την αιφνίδια μετακίνηση υπαλλήλου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας

Για πολιτικό ατόπημα καταγγέλλει τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας με αφορμή την αιφνίδια μετακίνηση της συζύγου του πολιτευτή Γιάννη Αναστασίου στη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης. Στην ανακοίνωσή του Κίνημα Αλλαγής αναφέρει:

Ή αναβίωση του κράτους της δεξιάς με τις διώξεις δημοσίων υπαλλήλων λόγω συγγενικών τους προσώπων με συγκεκριμένη πολιτική ταυτότητα και δράση ξαφνιάζει ως φαινόμενο εν έτη 2019… Πόσο δε μάλλον όταν πλέον στα πολιτικά φρονήματα αυτών… προστίθεται και η δημοσιογραφική τους ιδιότητα με την οποία ασκούν κριτική στην πολιτική εξουσία.
Η αιφνιδιαστική και αδικαιολόγητη μετακίνηση της συζύγου του πολιτευτή του Κινήματος Αλλαγής, Δημοσιογράφου Γιάννη Αναστασίου , από την υπηρεσία της από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, συνιστά πρωτοφανές πολιτικό ατόπημα.
Το ερώτημα που τίθεται δεν είναι εάν ο δημοσιογράφος πρέπει ή όχι να συνεχίσει την κριτική του στον Κ. Αγοραστό, ή εάν είναι αυτονόητο πως ο “άμαχος πληθυσμός δεν πειράζεται”… αλλά εάν αυτού του είδους οι πολιτικές συμπεριφορές που θυμίζουν κράτος της δεξιάς, είναι ανεκτές από τον υπουργό Εσωτερικών και την κυβέρνηση.
Η Ν.Ε του Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας καταγγέλλει την άδικη και απαράδεκτη από όλες τις απόψεις απόφαση και ζητά την ανάκληση της”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το