Τοπικά

Το αγροτόσπιτο έφτασε στο Fashion City Outlet και διασκεδάζει μικρούς και μεγάλους

Στον απόλυτο προορισμό για οικογενειακές βόλτες, μετατρέπεται για μια ακόμη φορά το Fashion City Outlet! To αγροτόσπιτο ανοίγει την πόρτα του από σήμερα Παρασκευή 9 Ιουνίου έως και το Σάββατο 1 Ιουλίου, προσφέροντας στους γονείς τη δυνατότητα να κάνουν τα ψώνια τους με άνεση και στα παιδιά να χαρούν εξωσχολικές δραστηριότητες που θα τα ξετρελάνουν!

Ο Μανώλης και η Καλλίστη ήδη έστησαν το αγροτόσπιτό τους και είναι έτοιμοι να μας ταξιδέψουν στον τόπο τους, και να μας μάθουν τη σημασία της ανακύκλωσης μέσα από διαδραστικά παιχνίδια, χορό και γρίφους!

Αναλυτικά το πρόγραμμα στο Fashion City Outlet: 

Παρασκευή 9/6 & Σάββατο 10/6

17:00 – 20:00

Ανακύκλωση: Ανακαλύπτουμε τα οφέλη της ανακύκλωσης μέσω των διαδραστικών παιχνιδιών, της μουσικής και του πιο όμορφου παραμυθιού.

 

Παρασκευή 16/6 & Σάββατο 17/6

17:00 – 20:00

Escape Room: Ο Τρελοκαπελάς και η Maleficent κατέλαβαν το Αγροτόσπιτο. Για να μπορέσουμε να σώσουμε την φάρμα, θα πρέπει να λύσουμε γρίφους και να ανοίξουμε το μαγικό μπαούλο των θαυμάτων.

 

Παρασκευή 23/6 & Σάββατο 24/6

17:00 – 20:00

Κυνήγι θησαυρού: Οι 3 δράκοι και ο κρυμμένος θησαυρός. Καλούμαστε να λύσουμε γρίφους, να φωτογραφηθούμε και να παίξουμε, ώστε να φτάσουμε στο μεγάλο μπαούλο του θησαυρού, όπου θα μας περιμένει ο εκπαιδευτής δράκων για να μας δώσει το βραβείο μας!

 

Παρασκευή 30/6 & Σάββατο 1/7

17:00 – 20:00

Μαστροχαλαστές: Βοηθάμε τον Αχιλλέα και τη Ματούλα να επισκευάσουν το Αγροτόσπιτό τους μετά την επέλαση των 2 κακών και των δράκων. Διαδραστικά παιχνίδια και χορός.

Στο Fashion City Outlet, τον απόλυτο καταναλωτικό και ψυχαγωγικό προορισμό της Θεσσαλίας οι προσφορές δεν τελειώνουν ποτέ. Οι τιμές ελκυστικές όλο το χρόνο, σε όλα τα είδη των επωνύμων brands, μας περιμένουν καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και το Σάββατο έως τις 8.

Κάνε follow σε Instagram & Facebook για να ενημερώνεσαι πρώτος για διαγωνισμούς, προσφορές και δράσεις!

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το