Αθλητισμός

Το τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ανανέωσε το ραντεβού του για τον Σεπτέμβρη

ανδρική ομάδα μπάσκετ

Σε οικογενειακό κλίμα, οι αθλήτριες και οι αθλητές του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, δείπνησαν σε κατάστημα του Αναύρου, κλείνοντας έτσι την αγωνιστική χρονιά και ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τις αρχές Σεπτέμβρη όταν και θα ξεκινήσουν οι προετοιμασίες των δύο ομάδων για τα πρωταθλήματα στα οποία θα αγωνιστούν .

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου Νίκος Τσεκούρας , στο σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τα παιδιά και τους προπονητές τους για τη παρουσία τους την περασμένη χρονιά στους αγωνιστικούς χώρους , συνεχάρη τη Διοικούσα Επιτροπή για το έργο που επιτέλεσε, ευχήθηκε καλό καλοκαίρι σε όλους και δυναμική επιστροφή την νέα αθλητική χρονιά.

γυναικεία ομάδα μπασκετ

Εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής Αλ. Μεταφτσής εξήρε το αγωνιστικό φρόνημα αλλά και την προσπάθεια που κατέβαλλαν όλοι (αθλητές-τριες – προπονητές και Διοίκηση) ώστε ο Ολυμπιακός Βόλου να είναι ανταγωνιστικό , συνεχάρη τα τμήματα Κορασίδων και Νεανίδων για τις επιτυχίες τους, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στη θετική παρουσία των τμημάτων Μίνι και Παμπαίδων, συνεχάρη τη Γιάννα Αρτεμισίου και τον Νικό Τσιαπράζη για τις επιλογές τους από τους Ομοσπονδιακούς προπονητές του μπάσκετ ενώ τόνισε την ιδιαίτερη σημασία που έχει για τον Σύλλογο και το τμήμα μπάσκετ η πραγματοποίηση με επιτυχία του 1ου προπονητικού camp που θα διεξαχθει από 21 έως και 25 Ιουνίου 2016 , στο Εκθεσιακό Κέντρο Βόλου.

Οι παριστάμενοι σε χαλαρό κλίμα συζήτησαν για τη χρονιά που πέρασε, θυμήθηκαν τις ωραίες στιγμές που πρόσφεραν τα αγόρια και κορίτσια της ομάδας και οριοθέτησαν τους στόχους για την επόμενη χρονιά .

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το