Αθλητισμός

Την Τετάρτη αποκαλύπτεται η νέα φανέλα της Νίκης – Θα γίνει και η παρουσίαση του φετινού ρόστερ

Την ερχόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της νέας φανέλας καθώς και του έμψυχου δυναμικού της ποδοσφαιρικής ομάδας της Νίκης Βόλου. Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο κέντρο «Premiera Full of Live Volos» με ώρα έναρξης τις 19.30.

Μια εκδήλωση που συνήθως ενθουσιάζει τους φιλάθλους των ομάδων θα πραγματοποιηθεί μέσα στην εβδομάδα. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Νίκη, την ερχόμενη Τετάρτη θα γίνει η παρουσίαση του έμψυχου δυναμικού και των εμφανίσεων που θα φορά η ποδοσφαιρική ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο κέντρο «Premiera Full of Live Volos» και θα αρχίσει στις 19.30.
Ασφαλώς οι οπαδοί του βολιώτικου συγκροτήματος την περιμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού ταυτόχρονα θα γίνει και η παρουσίαση της φανέλας. Κανείς ακόμη δεν γνωρίζει πώς θα είναι οι φετινές εμφανίσεις, καθώς οι διοικούντες το κρατούν ως… επτασφράγιστο μυστικό. Ο λόγος που τηρούν τη συγκεκριμένη στάση είναι ότι θέλουν να κάνουν έκπληξη στους φιλάθλους και να πληροφορηθούν για τη νέα φανέλα το απόγευμα της Τετάρτης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ολοκληρώθηκε η συνεργασία με την Errea, που έντυσε πέρσι τη Νίκη. Φέτος οι «κυανόλευκοι» συμφώνησαν με την εταιρεία Macron, η οποία επίσης προέρχεται από την Ιταλία.

Για την εκδήλωση της ερχόμενης Τετάρτης η διοίκηση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, όπου αναφέρει τα εξής:
«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης φανέλας και ρόστερ την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:30 μ.μ. στο κέντρο διασκέδασης «Premiera Full of Live Volos. Στην εορταστική αυτή συνάθροιση θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των ποδοσφαιριστών του ρόστερ, αλλά και των μελών του τεχνικού τιμ, της πρώτης ομάδας, καθώς και της ομάδας Κ17 της νέας ΠΑΕ. Παράλληλα, για πρώτη φορά, οι οπαδοί μας θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις τρεις εμφανίσεις της ομάδας μας, ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών της.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως θα υπάρξουν ορισμένες εκπλήξεις για όλους τους παρευρισκομένους, με ενέργειες που θα διασκεδάσουν και θα συγκινήσουν το κοινό. Πρόκειται για ένα event, το οποίο διοργανώνεται, με σκοπό την ψυχαγωγία του κόσμου της ομάδας, αλλά και της πρώιμης γνωριμίας του με το αγωνιστικό τμήμα της ποδοσφαιρικής Νίκης της νέας εποχής και, στο πλαίσιο αυτού, η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Σας περιμένουμε όλους, προκειμένου να περάσουμε ακόμα μία αξέχαστη Νικιώτικη βραδιά, λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ και την επιστροφή της μεγάλης μας αγάπης, και τυπικά, στις επαγγελματικές κατηγορίες…».
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Νίκη δεν θα δώσει φιλικό σήμερα, καθώς δεν βρέθηκε αντίπαλος.

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Θυμίζουμε ότι απέμεινε μόνο μια εβδομάδα για τους φίλους της Νίκης, προκειμένου να αγοράσουν την κάρτα, η οποία θα αφορά όλους τους εντός έδρας αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας στη Φούτμπολ Λιγκ κατά τη διάρκεια της περιόδου 2019-2020.
Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη καλεί τους φιλάθλους να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριο διαρκείας, το οποίο αφενός μεν αποτελεί οικονομική ανάσα για το ποδοσφαιρικό τμήμα, αφετέρου δε συμφέρει οικονομικά και τους ίδιους τους οπαδούς. Άλλωστε οι τιμές έχουν διαμορφωθεί έτσι, ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες όλων των φιλάθλων αναλογικά με την οικονομική τους επιφάνεια.

Οι κατηγορίες, που έχουν δημιουργηθεί φέτος, είναι οι εξής:
– Basic 100 ευρώ.
– Blue 50 ευρώ. Αφορά τα μέλη των συνδέσμων οργανωμένων οπαδών της ομάδας, τις γυναίκες, ανέργους και φοιτητές. H αγορά τους γίνεται αποκλειστικά από τα γραφεία της ομάδας, με την επίδειξη των αντίστοιχων δικαιολογητικών εγγράφων (κάρτα ανεργίας ή φωτοτυπία βεβαίωσης ανεργίας σε ισχύ και φοιτητική ταυτότητα ή βεβαίωση σπουδών και αστυνομική ταυτότητα). Τα εισιτήρια διαρκείας των οργανωμένων διατίθενται μέσω των συνδέσμων της ομάδας.
– Gold 200 ευρώ και VIP 500 ευρώ. Οι κάτοχοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας από τον χώρο των επισήμων του γηπέδου και να απολαμβάνουν προνόμια και υπηρεσίες.
– Family 120 ευρώ. Το οικογενειακό εισιτήριο διαρκείας αφορά τους γονείς και παιδιά (έως 17 ετών) μιας οικογένειας, ανεξάρτητα με τον αριθμό των μελών της.
Χρήσιμες πληροφορίες: Οι αιτήσεις για την απόκτηση των εισιτηρίων θα γίνεται στα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό στάδιο (καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακου, από τις 9 π.μ. μέχρι τις 3 μ.μ.).
Για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητα το ονοματεπώνυμο, το ΑΜΚΑ και προσωπική διεύθυνση email, καθώς από τη φετινή χρονιά τα εισιτήρια θα εκδίδονται κατά βάση σε ηλεκτρονική μορφή. Για όσους δεν διαθέτουν προσωπική διεύθυνση email θα υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης του εισιτηρίου σε έντυπη μορφή.
Σύντομα, θα είναι δυνατή η προμήθεια εισιτηρίων διαρκείας και μέσω του e-shop της ΠΑΕ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το