Τοπικά

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου (photos)

Στο πλοίο Skiathos Express έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, σήμερα το μεσημέρι, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου παρουσία εκπροσώπων των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών.

Η Λιμενάρχης Βόλου Βασιλική Κωνσταντά ευχαρίστησε τους τοπικούς φορείς για τη συνεργασία, όπως και τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου, επισημαίνοντας ότι απέδειξαν μέσα από την καθημερινή προσπάθεια πως εκτελούν με συνέπεια τα καθήκοντα τους. “Είναι μια ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με όλο τον κόσμο. Θα είμαστε δίπλα τους και το 2020 για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Καλές θάλασσες σε όλους”, είπε η κ. Κωνσταντά.

Τυχερός της εκδήλωσης ήταν ο ταξίαρχος Χαράλαμπος Παντιμαρούδης, διοικητής της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού που βρήκε το φλουρί της πίτας και του δόθηκε ως δώρο αναμνηστικό ομοίωμα σκάφους από τοπική επιχείρηση της πόλης.

Ο Πλοίαρχος του «Εξπρές Σκιάθος» Θαν. Κομπογιάννης, ευχήθηκε υγεία, χαρά ευτυχία και καλά ταξίδια στους ναυτικούς χρόνια πολλά στο λιμενικό και σε όλους.
Ο Βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Χρ. Μπουκώρος δήλωσε ότι “παρά τις καιρικές συνθήκες ο ελληνικός λαός γιόρτασε με λαμπρότητα τα Θεοφάνεια” και ευχήθηκε καλή φώτιση στην πολιτική, στρατιωτική και πνευματική ηγεσία της χώρας. “Φώτιση για εθνική ενότητα κι αραγές εσωτερικό μέτωπο” όπως είπε.
Η Βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Ζέττα Μακρή, ευχήθηκε χρόνια πολλά κι ευλογημένα φωτεινά κι ειρηνικά κι όπως είπε “η καινούργια χρονιά θα είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη. Η νέα χρονιά έχει δύο 20 άρα θα αριστεύσουμε όλοι”.
Ο Βουλευτής Μαγνσίας της ΝΔ Κων. Μαραβέγιας, ευχήθηκε χρόνια πολλά κι όπως ανέφερε “εύχομαι σε όλους όσους έχουν θέσεις ευθύνης να περάσουν μια χρονιά γεμάτη φώτιση και σύνεση και υγεία σε όλο τον κόσμο”.

Ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Μεϊκόπουλος ευχήθηκε καλή χρονιά και όπως είπε “είναι ένα νέο έτος καμπής, εκτός του ότι συμβολίζει την έναρξη μιας νέας δεκαετίας, κλείνει κι ένα κύκλο κρίσης, λιτότητας που ο κόσμος πέρασε δύσκολα και σιγά σιγά τα επόμενα χρόνια τα πράγματα θα γίνονται καλύτερα. Έχουμε κατακτήσει ως πολιτικό σύστημα ένα υψηλό επίπεδο εθνικής ενότητας, σε μια κρίσιμη εποχή για τα εθνικά μας ζητήματα. Μακάρι και στα άλλα μεγάλα θέματα της χώρας, αν δεν μπορούμε να έχουμε κοινή συνισταμένη, να έχουμε κοινή συμπεριφορά”.

Η Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Παπανάτσιου ευχήθηκε καλή χρονιά και είπε ότι: “Αφήσαμε πίσω μας τη δεκαετία της κρίσης. Ας μην είναι η δεκαετία που έρχεται σαν την πιο προηγούμενη δεκαετία της φούσκας, να μην ξαναγυρίσουμε στα παλιά, να βλέπουμε μπροστά και να προχωρήσουμε μπροστά. Υγεία, κοινωνική δικαιοσύνη κι αξιοπρέπεια σε όλους”.

Η Λιμενάρχης Β. Κωνσταντά τίμησε με αναμνηστικά τον πλοίαρχο του “Εξπρές Σκιάθος” κ. Κομπογιάννη, καθώς και συνταξιούχο πλοηγό, όπως επίσης και τρεις ναυαγωσώστες, την Ραφαηλίδου Μαρία, την Φιλιππάτου Χριστίνα και τον Λάμπρο Λιάρο, για την συνδρομή τους σε διάσωση ακυβέρνητου φουσκωτού σκάφους μέσα Αυγούστου στην περιοχή του Αη Γιάννη Πηλίου.

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Οι συμμετέχοντες στο συλαλλητήριο για το LNG

Ο Σύλλογος «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΥ-Ο ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ» ως διοργανωτής, οι συνδιοργανωτές και οι…

8 Δεκεμβρίου 2023

Ο Ιατρικός Σύλλογος  για το συλλαλητήριο και τη συναυλία ενάντια στη δημιουργία FSRU LNG στον Παγασητικό

  Ο ΙΣΜ είναι κάθετα αντίθετος με τη δημιουργία FSRU LNG στον Παγασητικό κόλπο διότι:…

8 Δεκεμβρίου 2023

Στήριξη της Ένωσης Βιομηχάνων στο σχολικό συγκρότημα Φυτόκου

  Την ενεργειακή αναβάθμιση του σχολικού συγκροτήματος Φυτόκου μέσω της Ένωσης Βιομηχάνων Ελλάδος ανακοίνωσε χθες…

8 Δεκεμβρίου 2023

Αποτελέσματα μαθηματικού Διαγωνισμού για Α’ Γυμνασίου Μαγνησίας – Διακριθέντες στον «Θαλή»

  Από την Επιτροπή Διαγωνισμών του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.) ανακοινώθηκαν…

8 Δεκεμβρίου 2023

Συνάντηση του Συλλόγου “Ο Παγασητικός μας ενώνει” με τον Μητροπολίτη Δημητριάδος

Συνάντηση με τον Μητροπολίτη της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού, Σεβασμιότατο Ιγνάτιο, είχε στις 7/12/2023…

8 Δεκεμβρίου 2023

Ρίσι Σούνακ – Μαρκ Ρούτε: Έφαγαν «πόρτα» για λίγα δευτερόλεπτα στη Ντάουνινγκ Στριτ

Στιγμές αμηχανίας εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης έξω από την βρετανική πρωθυπουργική κατοικία στη Ντάουνινγκ…

8 Δεκεμβρίου 2023