Τοπικά

Τιμήθηκαν 11 αστυνομικοί της Μαγνησίας για την προσφορά τους στο έργο της προστασίας των πολιτών (photos)

Για την τόλμη, την αυταπάρνηση και την προσφορά τους στο έργο της προστασίας των πολιτών τιμήθηκαν σήμερα έντεκα αστυνομικοί που υπηρετούν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο της Μητρόπολης Δημητριάδος παρουσία των βουλευτών της Μαγνησίας, της αντιπεριφερειάρχη Δωροθέας Κολυνδρίνη και των αστυνομικών και στρατιωτικών αρχών.

«Υπηρετούμε τον πολίτη και θα είμαστε πάντα εκεί που πρέπει αλλά και εκεί που είναι τα προβλήματα.  Θα είμαστε εκεί για να τα αντιμετωπίσουμε. Μας αρέσουν οι προκλήσεις» ανέφερε στην ομιλία του ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας  Βασίλης Καραΐσκος.  Τόνισε ότι η σημερινή ημέρα δεν είναι αφιερωμένη μόνο στους αστυνομικούς αλλά και στις οικογένειές τους.

«Δεν κατάλαβα πότε πέρασε ο καιρός. Ήμασταν πάντα στο πεδίο. Παιδιά στερήθηκαν τους γονείς τους. Θέλω να ξέρετε ότι στερηθήκατε τους γονείς σας γιατί διακυβεύονταν πάρα πολλά. Θέλουμε να τιμήσουμε και τους απόστρατους συναδέλφους και θα σταθούμε αντάξιοι τους» σημείωσε ενώ ευχαρίστησε τους συνεργάτες του. «Υποκλίνομαι με τιμή στην αξία τους και στην εργατικότητα τους».

Οι αστυνομικοί που βραβεύτηκαν:

Από την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων, ο Αναπληρωτής Διοικητής του τμήματος Υπαστυνόμος Α’ Αλαμανιώτης Απόστολος, ο Αρχιφύλακας Κων. Μπούκας, ο αρχιφύλακας Θαν. Κριαράς, η αρχιφύλακας Αναστασία Τικιστίρμα και ο αρχιφύλακας Κων. Γκρίνιας.
Η ανθυπαστυνόμος Δέσποινα Κάλλιαρη

Ο Αρχιφύλακας Λάμπρος Μπέκας

Ο Αρχιφύλακας Νικ. Παπαγιάννης παρέλαβε το βραβείο και για τον Αστυφύλακα Θεόδωρο Καλογιάννη και την Υπαρχιφύλακα Δήμητρα Ευθυμίου
Η υπαρχιφύλακας Χρυσούλα Μπούγλα

Μετά την βράβευση των αστυνομικών, η εκδήλωση συνεχίστηκε με μουσικό πρόγραμμα από το Μουσικό Σχολείο Βόλου. Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας βραβεύτηκε και διευθύντρια του σχολείου Αρετή Τζανετοπούλου , ενώ ακολούθησε εκδήλωση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το