Τοπικά

Τηλεδιάσκεψη της Κατερίνας Παπανάτσιου με το νέο ΔΣ της ΟΕΒΕ Μαγνησίας

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες (19-11-2020) μεταξύ του νέου ΔΣ της ΟΕΒΕ Μαγνησίας και της Βουλευτή Μαγνησίας και Αν. Τομεάρχη Οικονομικών ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία κ. Κ. Παπανάτσιου.
Η Πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ κα Καναβιτσά Δωροθέα και τα μέλη του Δ.Σ. ο Α’ Αντιπρόεδρος Νίκος Πλουμιστός, ο Β’ Αντιπρόεδρος Γιάννης Φόβος, ο Γεν. Γραμματέας Θανάσης Μόσχος, η Ταμίας Ευαγγελία Αρβανίτη και η Αναπληρώτρια Γεν. Γραμματέας Ευαγγελία Διανελλάκη, αναφέρθηκαν στην κατάσταση που υπάρχει σήμερα στην αγορά και στα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας που έχει λάβει η Κυβέρνηση της ΝΔ. Επιπλέον έθεσαν θέματα και προβλήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες διαχρονικά αλλά και συγκεκριμένες προτάσεις που θα μπορούσαν να βοηθήσουν και να στηρίξουν την μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Οι τεκμηριωμένες και εφικτές θέσεις της ΟΕΒΕΜ αφορούν τους Επαγγελματίες, Βιοτέχνες και Εμπόρους τόσο σε τοπικό όσο και σε Πανελλαδικό επίπεδο. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε θέματα τουρισμού, εστίασης, εμπορίου όπως και της βιοτεχνίας.

Από την πλευρά της η κα Παπανάτσιου στη συζήτηση που ακολούθησε ανέλυσε τις προτάσεις που είχε καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την στήριξη των επιχειρήσεων κατά την διάρκεια της πανδημίας (ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ Ι& ΙΙ), ενώ αναφέρθηκε και στο έργο που είχε πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια που ήταν στο Υπουργείο Οικονομικών. Ακόμα δεσμεύθηκε πως θα συνεχίσει να παρακολουθεί και να παρεμβαίνει κοινοβουλευτικά, όπου χρειάζεται, για τα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες και πως θα μεταφέρει τις πολύ καλές και μελετημένες προτάσεις που κατέθεσε το ΔΣ του ΟΕΒΕ Μαγνησίας στη συζήτηση για το νέο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.
Η Βουλευτής Μαγνησίας ευχαρίστησε και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο ΔΣ και οι δύο πλευρές δεσμεύθηκαν να βρίσκονται σε επαφή και συνεργασία για την προώθηση των ζητημάτων των επαγγελματιών της ΟΕΒΕ Μαγνησίας,

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το