Κόσμος

Τι σημαίνει το σχήμα του προσώπου για τον χαρακτήρα σας (photos)

sxima-proswpou-simasia-708

Λένε πως το σχήμα του προσώπου μας φανερώνει την προσωπικότητά μας και την στάση ζωή μας. Βέβαια δεν είναι λίγοι εκείνοι, οι οποίοι δεν έχουν ένα συγκεκριμένο σχήμα, ωστόσο, σε κάποιους είναι ξεκάθαρο.

Η Jean Haner, ειδικός στη μελέτη προσώπων, αποκαλύπτει τι σημαίνει κάθε σχήμα προσώπου για τον χαρακτήρα μας.

Μακρόστενο

Τετραγωνισμένο μέτωπο και σαγόνι: Αυτά τα άτομα έχουν πολύ καλή σχέση με την λογική και είναι καλοί στοχαστές, ωστόσο το παρακάνουν με τη σκέψη. Είναι συνήθως αυτοί που έχουν στο μυαλό τους πλάνο για το μέλλον, ενώ δεν μιλούν πολύ για τα συναισθήματά τους. Επίσης, τους αρέσει να γυμνάζονται.

gallery-1443724090-lucy-lui-rectangle-face-shape

Στρογγυλό

Εντονα ζυγωματικά: Εδώ έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που δίνουν προτεραιότητα στους άλλους. Το μειονέκτημα είναι πως βάζουν συνήθως τις ανάγκες του άλλου από τον εαυτό του και συχνά δεν παίρνουν ό,τι θέλουν από τις σχέσεις. Συνήθως προσελκύουν ανθρώπους με ναρκισσιστικές τάσεις.

stroggylo_0

Διαμάντι

Μακρύ στο κέντρο και στενό σε πιγούνι και σαγόνι: Οι άνθρωποι με αυτό το πρόσωπο θέλουν να πάρουν τον έλεγχο και να γίνονται τα πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο. Είναι αρκετά λεπτομερείς και γι’ αυτό παράγουν ποιοτική δουλειά. Μιλάνε με ακρίβεια και επικοινωνούν εξαιρετικά με τους άλλους. Ισως γι’ αυτό μερικές φορές είναι απότομοι, αν πιστεύουν πως κάνετε κάτι λάθος.

diamanti

Οβάλ

Μακρύ πρόσωπο με πιο στενό σαγόνι σε σχέση με τα ζυγωματικά: Μιλάμε για ανθρώπους που ξέρουν τι να πουν την κατάλληλη στιγμή. Κάνουν τους άλλους να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι και άνετα. Συνήθως επικεντρώνονται στο να λένε τα σωστά πράγματα.

oval_0

Τετράγωνο

Πλατύ σχήμα προσώπου: Οι άνθρωποι με αυτό το πρόσωπο είναι δυναμικοί. Εχουν αντοχή γι΄αυτό και αναλαμβάνουν μεγαλεπίβολα projects.

tetragwno

Τριγωνικό

Στενό μέτωπο και πλατύ πιγούνι: Φανερώνει κυρίως ανθρώπους με υπευθυνότητα. Οσο πιο στενό είναι το μέτωπο τόσο περισσότερο θέλουν να έχουν τον έλεγχο. Επειδή αυτός σας οδηγεί, συνήθως είστε και επιτυχημένοι.

trigwniko

Πηγή: www.cosmopolitan.com

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το