Ελλάδα

Tι κατέθεσε η οδοντίατρος για τον «δράκο» του Γκύζη – Tο προφίλ του δράστη

«Ήταν 20:40 (Τετάρτη) όταν έφευγα από την κλινική του Ταμείου Υγείας και Πρόνοιας Υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας στη συμβολή των οδών Κατσαντώνη και Θερειανού 4 στου Γκύζη, όπου εργάζομαι. Την ώρα που περπατούσα ήρθε από πίσω μου ένας άνδρας περίπου 1,80, αδύνατος, που μιλούσε σπαστά ελληνικά. Κρατούσε σουγιά. Μου έβαλε ένα πανί στο στόμα και με έσυρε περίπου 20 μέτρα μακριά σε ένα απόμερο σημείο. Εκεί πήγε να μου βγάλει τα ρούχα και τα εσώρουχα. Πιστεύω ότι ήθελε να με βιάσει. Αντέδρασα. Με χαράκωσε στο στήθος, το στέρνο και το μπούτι. Τον κλώτσησα και έπεσε κάτω. Τότε εγκατέλειψε την προσπάθειά του, ανέβηκε σε μοτοσυκλέτα που οδηγούσε συνεργός του και διέφυγαν» κατέθεσε αρχικά η 25χρονη οδοντίατρος στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, η οποία σύμφωνα με την καταγγελία της έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού. Οι αστυνομικοί αναζητούν τον δράστη, τα κίνητρα της επίθεσης και υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων.

Ο αδερφός της 25χρονης οδοντιάτρου δήλωσε: «Σχολώντας η αδερφή μου πήγε να πάρει το αυτοκίνητό της και της επιτέθηκε ένας με μαχαίρι, της έκλεισε το στόμα και την πήγε μέσα στο δασάκι. Η αδερφή μου αντέδρασε, αμύνθηκε, τον κλώτσησε. Αυτός έπεσε κάτω και σηκώθηκε και έφυγε τρέχοντας. Η αδερφή μου επέστρεψε στη δουλειά της».

Ανακοίνωση του Οδοντιατρικού Συλλόγου
Tην εντατικοποίηση των μέτρων αστυνόμευσης στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας ζητά από την αστυνομία ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε νεαρή γυναίκα, η οποία εργάζεται στο οδοντιατρείο της Κλινικής του Ταμείου Υγείας και Πρόνοιας Υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας, λίγο μετά την αποχώρησή της από την εργασία της. «Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής έχει κατ’ επανάληψη επισημάνει την ανάγκη της πιο αυστηρής αστυνόμευσης, ειδικά σε περιοχές του κέντρου, όπου λειτουργούν πολλά οδοντιατρεία, και λαμβανομένου υπόψη ότι σημαντικό ποσοστό οδοντιάτρων, λόγω της φύσεως της εργασίας τους, αποχωρούν πολύ συχνά αργά το βράδυ από τα ιατρεία τους και έχουν παρατηρηθεί περιστατικά επιθέσεων κατά συναδέλφων» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: The TOC

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το