Ελλάδα

Τι έγραφαν οι απειλητικές επιστολές που έστειλαν στους Υπουργούς

Δύο επιστολές, μία εκ των οποίων φέρεται να κοινοποιείται και στα υπουργεία Δικαιοσύνης, Aμυνας και Παιδείας έλαβε στο Υπουργείο Εξωτερικών ο Νίκος Κοτζιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μία επιστολή – σημείωμα ήταν χειρόγραφη και με λίγες λέξεις. Εκτός όμως από την απειλή προς τον Νίκο Κοτζιά για σφαίρες που να αντιστοιχούν σε «κάθε Μακεδονία», σε αυτήν ο αποστολέας αναφέρεται με απαξιωτικό χαρακτηρισμό και στον αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Κατρούγκαλο.

«Οσες Μακεδονίες υπάρχουν τόσες θα είναι και οι σφαίρες στον εγκέφαλο σου», ανέφεραν μεταξύ άλλων οι απειλητικές επιστολές.

Στη δεύτερη επιστολή (έχει γραφεί σε ηλεκτρονικό υπολογιστή), οι αποστολείς χαρακτηρίζουν «προδότες» και «ανθέλληνες» τη συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών. Δηλώνουν ότι το ζήτημα του ονόματος των Σκοπίων «κρύβει μεγάλες παγίδες» και απειλούν ότι να εξαφανίσουν τις οικογένειες όσων υπογράψουν το «ξεπούλημα της Μακεδονίας» όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, ενώ καλούν τον Στρατό σε απειθαρχία προς τους πολιτικούς.

Μάλιστα τους ζητούν να μπουν στο Κοινοβούλιο και να τους «καθαρίσουν όλους» για να σταματήσει το ξεπούλημα στην Ευρωπαϊκή Ενωση και στο ΝΑΤΟ.

Οι κινήσεις αυτές, έχουν προκαλέσει προβληματισμό στην κυβέρνηση καθώς υπάρχει πάντα ο φόβος επεισοδίων κυρίως μεταξύ ακροδεξιών και αντιεξουσιαστών, όπως έγινε και στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το