Ελλάδα

Θύμιος Μπουγάς: Το νέο ξεκίνημα στη ζωή του μετά το bullying

Μαθήματα ζωής, θάρρους και ψυχικής δύναμης δίνει στο νέο ξεκίνημα που κάνει στη δική του ζωή, ο Θύμιος Μπουγάς. Ο άνθρωπος, που έγινε ζωντανό σύμβολο ενάντια στο bullying και τα όσα βίωσε στον Πύργο, δηλώνει «δυνατός» και «έτοιμος» για να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

Η νέα ζωή στο Πέραμα
Ο Θύμιος έλαβε τη στήριξη που έπρεπε από οικογένεια, φίλους και κόσμο και επέστρεψε σε μια φυσιολογική κανονικότητα. Εγκατέλειψε τον Πύργο και μένει πια στο Πέραμα, όπου έπιασε δουλειά.

«Τα πέντε πρώτα χρόνια μετά το ατύχημα που έπαιρνα το επίδομα ήταν καλά. Στον Πύργο ήταν δύσκολο να βρω δουλειά. Λόγω της εμφάνισής μου, ο κόσμος που με έβλεπε έλεγε ότι έχω κάποια ίωση. Αλλά δεν υπήρχε λόγος να το βάλω κάτω» τόνισε ο ίδιος μιλώντας στο Mega. «Είχα βοήθεια όταν ήρθα στην Αθήνα. Μου αρέσει η δουλειά μου, έχει τα καλά και τα κακά της».

«Ο Θύμιος είναι ο καλύτερος»

Ο Θεόδωρος Τσακίρης, προϊστάμενος του Θύμιου Μπουγά, μίλησε για τη συνεργασία που έχει με τον ίδιο: «Έχω εκπαιδεύσει πάρα πολλούς. Ο Θύμιος για μένα είναι ο καλύτερος. Είναι έξυπνος και φιλότιμος».

Σκέψεις για οικογένεια
Για τη ζωή του σήμερα μιλάει ο Θύμιος στο MEGA: «Έχω το δικό μου σπίτι εδώ στο Πέραμα και έχω κάνει και πολλούς φίλους. Κάθε Σάββατο πάω σε ένα καφέ μπαρ στον Πειραιά, είναι ροκάδικο. Είμαι ροκάς. Περιμένουμε να γίνει η μελέτη για να με βάλουν στο πρώτο χειρουργείο. Είμαι αισιόδοξος, αν δεν ήμουν δεν θα προχωρούσα. Σκέφτομαι συνέχεια να κάνω οικογένεια. Αυτό είναι πάνω απ’ όλα».

Πηγή:ethnos

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το