Αθλητισμός

Θοδωρής Ζαγοράκης: «Κλειδώνει» για την προεδρία ΕΠΟ

Το Sports3 είχε εξ αρχής αναφερθεί στην υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη για την προεδεία της ΕΠΟ. Μια υποψηφιότητα που έχει τη συναίνεση τόσο του υφυπουργείου Αθλητισμού, όσο και των τεσσάρων μεγάλων ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Η υποψηφιότητα του πρώην αρχηγού της εθνικής ομάδας και νυν ευρωβουλευτή πέρασε από χίλια κύματα, αλλά τώρα πια όλα δείχνουν ότι πρόκειται να ολοκληρωθεί και να έχει αίσιο τέλος.

Καλά πληροφορημένες πηγές από την ΕΠΟ, αναφέρουν ότι εντός των επόμενων ημερών που ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα βρίσκεται στην Ελλάδα πρόκειται να «κλειδώσει» το θέμα της υποψηφιότητάς του. Οι ίδιες πηγές θεωρούν σχεδόν βέβαιο ότι ο «Τεό» θα είναι υποψήφιος για την προεδρεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Κάποιες λεπτομέρειες που απομένουν θα διευθετηθούν με την έλευσή του στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες.

Ενα από τα ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν είναι και οι συνεργάτες του Θοδωρή Ζαγοράκη στην ΕΠΟ. Επιπλέον, υπάρχουν θέματα που άπτονται με την καθημερινή λειτουργία της ομοσπονδίας. Πρέπει να σημειωθεί ότι όλα αυτά δεν αποτελούν σημείο διαφωνίας, αλλά διευθέτησης.

Πηγή: Sports3

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το